Prijava

Vaša prijava

Početak Nove 2016. u znaku malonogometnog turnira HVIDRA-e


Jedna od najvažnijih sportskih manifestacija u Velikoj Gorici, malonogometni turnir u organizaciji HVIDRA-e, u prvim danima 2016. godine bit će održan po 24. puta. Ne umanjujući vrijednost prethodnih turnira, treba naglasiti da je nadolazeći turnir po mnogočemu drugačiji, u što ćete se i sami moći uvjeriti od 03.-10. siječnja 2016.

Danas je na temu turnira održana press konferencija na kojoj su predsjednik velikogoričke HVIDRE Mate Ćorić, gradonačelnik Dražen Barišić i njegov zamjenik Ervin Kolarec predstavili kako će sve to izgledati, te istaknuli koliko je gradu ova sportska manifestacija važna.

Nekada je bilo i do devedeset ekipa, ali recesija je uzela svoj danak. Mi tom turniru želimo vratiti stari sjaj, a grad koji nas je i do sad podupirao, ove se godine maksimalno uključio.“ – rekao je Ćorić.

Gradonačelnik Barišić uputio je zahvalnost velikogoričkoj HVIDRI na održavanju ovog turnira sve ove godine.

„U najvećoj sportskoj dvorani koju imamo, ovaj turnir okuplja nas sve zajedno u tih tjedan dana, gdje se družimo i gledamo nogomet, a uz natjecateljski duh razvijamo zajedništvo, a sve s određenim poštovanjem prema invalidima Domovinskog rata.“ – rekao je Barišić, te naglasio kako će se grad  i u budućnosti još više uključivati, te držati leđa turniru da i u budućnosti bude još snažniji, ne samo na regionalnoj, nego i državnoj razini.

Jedna od najznačajnijih manifestacija u gradu

Zamjenik gradonačelnika Ervin Kolarec podsjetio je da je uz Turopoljsku trku, Noć borilačkih sportova i Alpas kup ovaj malonogometni turnir jedna od najznačajnijih manifestacija koje se održavaju u Velikoj Gorici.

„Želimo ga dići na još jednu veću razinu, i želimo da ponovno bude u top tri malonogometna turnira tijekom zimskih mjeseci.“ – dodao je Kolarec.

Prijave za turnir su u tijeku, sve do 02.siječnja u podne, kotizacija po ekipi je 800 kuna, a izvlačenje parova biti će istog dana u 18 sati u Clubu 100 što je još jedna novina ovog malonogometnog turnira.

Kao i prijašnjih godina turnir je podijeljen na seniorski i veteranski dio. U seniorskom dijelu turnira momčadi koje u prvom kolu dožive poraz kroz repasaž će tražiti nastavak turnira, dok veterani u prvom dijelu turnira igraju po skupinama nakon čega slijedi nokaut faza.

Nagradni fond i ove godine izuzetno je bogat, ali treba reći da osim natjecatelja, nagrade očekuju i posjetitelje.

Turnir će se odigravati u športskoj dvorani velikogoričkog srednjoškolskog centra, cijena ulaznica je 10 kuna, a od četvrtfinala 20 kuna.