Prijava

Vaša prijava

Ceste u gradu su ‘crne’, a u brdskim područjima ralice i dalje aktivne


„Mogu reći kako sam zadovoljan sa situacijom, naravno, ima mjesnih odbora u brdskim dijelovima u kojima je i dalje teško prohodno. Ekipe su na terenu. Što se tiče grada i nizinskog dijela, sve je očišćeno i ceste su crne“, odgovorio je direktor VG Komunalca Dragan Perić na naš upit o aktualnoj situaciji na terenu.

Do sada je zimska služba potrošila oko 420 tona soli i 100 kubika sipine. S obzirom na najavljenu ledenu kišu, provjerili smo hoće li za nju biti dovoljno soli i sipine.

„Noćas je stiglo dodatnih 250 tona soli, a toliko će stići i tijekom današnjeg dana. Osim soli, imamo dovoljno i sipine. Molio bi građana da u slučaju ledene kiše pripaze u prometu. Za to vrijeme, dok opasnost ne prestane, naše ekipe bit će u bazi, a nakon prestanka padalina nastavit će posipavati ulice“, kazao je Perić.

I mala zimska služba ima pune ruke posla, čiste se pješačke staze i parkirališta.

„Snijeg se odvozi sa javnih parkirališta, dok bi građani snijeg ispred ulaza zgrada i kuća trebali sami počistiti što ih ovim putem i molim da to čine“, pozvao je Perić.

Podsjećamo kako u svakome trenutku možete nazvati dežurnu zimsku službu na 01 6221 844 ili 098 417 239. Uočite li neočišćenu prometnicu, svakako to učinite.