Prijava

Vaša prijava

Počastio se sa gorivom


Cijene benzina poprilično su visoke! Misleći kako će uštedjeti ili zaraditi na gorivu, nepoznati počinitelj je provalio u poduzeće Palir u Maloj Kosnici te iz 5 teretnih vozila ukrao tisuću litara goriva. Time je nanio štetu 10 tisuća kuna.

Za dva prijenosna aparata za zavarivanje i električne kablove ukupne vrijednosti 10 tisuća kuna, oštećen je Velkom. Naime, nepoznati počinitelj početkom tjedna ukrao je navedene stvari koje su bile smještene u ulici Ivana Gorana Kovačića u Velikoj Gorici.

Velikogorička policija je pronašla kradljivce bakrenih obruča sa žardinjera koje su postavljene radi usporavanja i usmjeravanja prometa u gradu. U periodu od 24. do 27.svibnja otuđeno je 55 komada  obruča, čime je počinjena šteta od 6 200 kuna.  - doznali smo od krim inspektora Nike Kuzmanovića. Počinitelji ovog kaznenog djela su 16-godišnjaci sa goričkog područja. Protiv istih je podnesena kaznena prijava, a otuđene obruče prodali su u stanici za otkup sekundarnih sirovina.

U srijedu je provaljeno u caffe bar Elite, a lopov se zadovoljio plijenom gotovog novca iz aparata. Ukupna šteta je 4 300 kuna. Iz garaže u Petrovini, ukradena je motorna pila, bušilica, hladnjak za vozilo, ženske čizme i roštilj. 32-godišnji vlasniku nanesena je šteta u vrijednosti od 3 tisuće kuna.

Na meti lopova bila je i jedna obiteljska kuća u Velikoj Mlaki.  Očevidom je utvrđeno da je provalnik ukrao prijenosno računalo vrijedno 2 tisuće kuna. Još jedno računalo otuđeno je u jednoj trgovini u Velikoj Gorici za prodaju forneta. Šteta je također 2 tisuće kuna.

Nepoznati počinitelj pokušao je u nedjelju provaliti u trgovinu Aldi u Rakitovcu. No, na sreću, nije imao sreće jer se aktivirao alarm zbog čega je odustao od pljačke.  Nakon obavljenog očevida policija je ustanovila počinitelja. Radi se o 35 – godišnjem mještaninu Rakitovca kojemu je dokazano ovo kazneno djelo.

Osam nasilja u obitelji

Policija je u razdoblju od 5. do 12. srpnja zabilježila i osam nasilja u obitelji. Među ostalim, nasilno se ponašala pijana majka prema sinu koja je dobila novčanu kaznu od tisuću kuna.

Deset dana zatvora dobio je pijani svekar koji se nasilno ponašao prema snahi. Imao je 1,38 promila alkohola u krvi. Nasilan je prema ženi i djeci bio pijani muškarac koji je dobio kaznu od 4 dana zatvora, na uvjet od godinu dana.


Novo vodstvo HNK Gorice

PREDSTAVLJANJE KNJIGE TRAGOVI NA MODROM NEBU