Prijava

Vaša prijava

Gorica – Dinamo Z. (B) 2 :0


Nogometaši Damira Milinovića odigrali su još jednu vrlo sadržajnu utakmicu na gradskom terenu sa umjetnom travom. Nakon kišovitog i tmurnog jutra lijep sunčan dan izmamio je na gradski stadion u Velikoj Gorici više od 200 nogometnih znatiželjnika koji su došli pogledati Dinamovu mladu momčad i ovoproljetnu momčad Gorice koja je sa nizom kvalitetnih imena i igrom u posljednjih nekoliko utakmica ostavljala sve bolji i bolji dojam.

Ni danas vjerujemo nitko nije požalio što je subotnje rano poslijepodne rezervirao za nogomet.  Gorica je i danas izgledala vrlo dobro i dominirala cijeli tok utakmice, a bolju igru domaći su kapitalizirali pogotcima Škvorca i Hajduka. Milinovića posebno veseli činjenica što su i napadači (Škvorc u prvom i Hajduk u drugom dijelu) počeli zabijati. Sada kada je jasno da Hodžić ostaje u Gorici, te uz Karla Težaka koji se u Goricu vratio iz Celja itekako je jasno da Gorica u veznom redu ima prvoligašku konkurenciju (Lihić, Milanović, Zenuni, Hodžić, Težak, Marina i Španja) te da bez obzira tko igra i radi li se o prvom ili drugom dijelu utakmice vezni red Gorice radi prevagu na terenu. U današnjoj utakmici Dinamo nije ozbiljnije zaprijetio Gorici dok su gorički nogometaši promašivali i iz nemogućih situacija sa svega nekoliko metara (Žutić, Postonjski).

Već u utorak i srijedu Gorica ima međunarodni program, gdje će prvo u utorak ugostiti BiH drugoligaša momčad Slobode iz Novog Grada, a u srijedu stiže momčad Brežica člana III Slovenske nogometne lige. Mjesta igranja su još uvijek nepoznata jer Gorica traži terene sa prirodnom travom.

GORICA – DINAMO II 2:0

VELIKA GORICA. Gradski stadion. Igralište sa umjetnom travom. Gledatelja 250 Sudac: Krečak. Pomoćnici: Rožić i Mužar.

STRIJELCI: 1:0 – Škvorc (39), 2:0 – Hajduk (87).

GORICA: Šušković, Jančetić, Mikulić, Milanović, Perić, Žutić, Lihić, Marina, Španja, Tatar, Škvorc (još su igrali: Žugaj, Zenuni, Hajduk, M. Muhar, Hodžić, Krizmanić, Težak, Postonjski, Vinković, Matošević)
TRENER: Damir Milinović

DINAMO II: Miškić, Iharoš, Morris, Stolnik, Mamić, K. Muhar, Majić, Halilović, Diop, Blečić, Rašić (još su igrali: Antić, Kobayashi, Kulenović, Taravel, Đurić, Đurasek, Gogić, Colarić)
TRENER: Željko Sopić