Prijava

Vaša prijava

Udarnik igrao “generalku” s Lekenikom


Nogometni klub Ivanja Reka ustupio je svoj teren nogometašima Udarnika kako bi generalnu provjeru pred start prvenstva i gostovanje u Karlovcu okušali pravi, prirodni travnjak. Kurilovčani su tako tek u jedanaestoj kontrolnoj utakmici isprobali prirodnu podlogu jer su do sada igrali samo na umjetnoj travi. Momčad trenera Dinka Livade bolje je otvorila utakmicu i povela u 20. minuti. Kelihar je dugom uposlio Pralasa koji je glavom produžio u for usprintalom Marku Rusu koji je sigurno zabio za 1:0. Ubrzo je Tomislav Gajdek za Lekenik zatresao vratnicu, a razigrani Marko Rus zamalo je povisio i na 2:0. Nakon toga Rus je morao iz igre jer je dobio udarac u gležanj, a Livada nije želio ništa riskirati i sačuvao za prvenstvo iskusnog veznjaka. Pred odmor izjednačio je Josip Balen, a rezultat se više nije mijenjao. Inače, Lekenik je veliki lider prvenstva u 1. županijskoj ligi Sisačko-moslavačke županije, gdje je trenutno vodeći sa četiri boda više od drugoplasirane momčadi BSK iz Budaševa.

 

UDARNIK –  LEKENIK 1:1  

 

IVANJA REKA Igralište Ivanje Reke. Gledatelja 30. Sudac: Jerbić (Velika Mlaka), pomoćnici: Bilić (Velika Gorica) i I. Mihalj (Zagreb).

 

STRIJELCI: 1:0-M. Rus (20), 1:1-Balen (44).

UDARNIK: Feljan, Kelihar, Strunje, Paradžik, Landeka, Šestok, Šarić, M. Rus, Pejović, Mihanović, Pralas (još su igrali: Fabečić, Radoš, Brajko, Sabljak, Dedić).
TRENER: Dinko Livada

LEKENIK: Radošević, Dejanović, Poljak, Celjak, Jolić, Balen, Golić, Marović, T. Gajdek, Živčić, Alapić (još su igrali: Sekulić, Grgić, Ičanović, Rikić, Cavrić, Selihar, I. Gajdek).
TRENER: Zoran Buinac

 

 


NK Gorica nastavila u istom tonu i protiv Lučkog

XXIX. državno Natjecanje iz hrvatskoga jezika