Prijava

Vaša prijava

U Goricu stigla ‘Zootropola’ te ‘Trilogija različita. Odana’


U kinu Gorica od danas možete pogledati nove filmske projekcije. Od 18 sati na rasporedu je dječji animirani film Zootropola, grad kakav još niste vidjeli. U njemu žive sve životinje od najmanje do najveće i što je najvažnije mogu biti što god požele. U Zootropoli živi moderno civilizirano društvo, životinje hodaju na dvije noge i odijevaju se za posao.

 

“Zečica Iva Hoplić u povijesti je prva policajka koja stupa na dužnost i polako otkriva da to i nije lako, ali uz pomoć lukavog prevaranta, lisca Nikole Divljana, uspijeva uspješno riješiti svoj prvi veliki slučaj”, kaže voditeljica kina Vesna Gjurković.

 

Od 20 sati očekuje vas avantura “Trilogija različita. Odana“. Nakon što je društvo u koje je vjerovala uništeno nasiljem i željom za moći, Tris se zajedno s Tobiasom odlučuje otići i istražiti granice svijeta koji ne poznaje.

 

Što ako je cijeli tvoj svijet bio laž? Što ako samo jedno otkriće, baš kao i samo jedna odluka, može promijeniti sve? Što ako ćeš zbog ljubavi i odanosti napraviti neočekivane stvari? Odgovore potražite u filmu.