Prijava

Vaša prijava

Turopoljac poništio vodstvo gostiju


U Kučama je odigrana prava prvenstvena utakmica začinjena svime što nogomet čini najpopularnijim sportom. Igralo se vrlo borbeno, posebno od strane gostiju koji su na trenutke iritirali opasnim startovima. Imali su Kučani prilike zarana smiriti goropadne dečke iz Kloštra golovima međutim Tomislav Novosel promašio je dvije lijepe prilike pa je stigla kazna. Zaleđe je izbjegao Levar te predriblao vratara Budimira, a na kraju je lopta stigla do Srake koji je pogodio nečuvana vrata za 0:1. Nakon odmora kao da je istrčao neki novi Turopoljac. Muškim pristupom stisli su Horvatovi dečki goste i u 50. minuti Tomislav Novosel je glavom zabio za 1:1. Daljni presing Turopoljca urodio je novim pogotkom u 64. minuti, a strijelac je bio Dario Guduraš i time je utakmica praktički bila odlučena, a trener Turopoljca dobio je prigodu dati priliku čak petorici novih igrača. Za šlag na tortu pobrinuo se Milatović zabivši dva euro pogotka i začinio svoj maestralni dan, a Turopoljcu osigurao nova tri vrlo važna boda, ali po završetku se odbio fotografirati uz suigrače i trenera iz samo njemu poznatih razloga.

 

NK Turopoljac 13-03-2016 (2)
NK Turopoljac 13-03-2016 (1)

 

TUROPOLJAC – KLOŠTAR 4:1 (0:1)
KUČE Igralište Turopoljca. Gledatelja 50. Sudac: Budić (Vrbovec). Pomoćnici: Kršak (Donja Zelina) i Cvetnić ( Sveti Ivan Zelina).

 

STRIJELCI: 0:1-Sraka (30), 1:1-T. Novosel (50), 2:1-Guduraš (64), 3:1-Milatović (81), 4:1-Milatović (87)

 

TUROPOLJAC: Budimir (od 86. Zagorac), Fabijančić (od 69. Starčević), Komić, Hajduk, Šanović (od 61. Nikolić), T. Jakovljević, J. Dolibašić, Matek (od 88. Klasnić), Milatović, T. Novosel, Guduraš (od 77. Tarle).
TRENER: Vlado Horvat

 

KLOŠTAR: Figan, Šprajček, Kruh-Vuk, Slivar, Vidović, Kosednar (od 64. Brcko), Babić, Levar (od 85. Novaković), Dominko, Mučić (od 76. Ferina), Sraka (od 85. Kletečki).
TRENER: Željko Krsnik


24. Turopoljska trka