Prijava

Vaša prijava

Zaprešić postaje središte akrobatskog rock ‘n’ rolla


Svega tri tjedna dijeli nas od 2. Kupa RH u akrobatskom rock ‘n’ rollu, koji će se održati u subotu 09. travnja u sportskoj dvorani Srednje škole ”Ban Josip Jelačić” u Zaprešiću. Sve se odvija u organizaciji Akrobatskog rock ‘n’ roll kluba Bistra i Hrvatskog Rock ‘n’ Roll Saveza.

 

Ovo natjecanje okupit će preko 600 natjecatelja iz Zagreba, Velike Gorice, Križa, Petrinje, Slavonskog Broda, Osijeka, Splita, Samobora, Oroslavja i domaćina, Bistre. Natjecati će se u različitim kategorijama – od parova do formacija, od najmlađih do najstarijih. Prednatjecanje počinje u 13 sati, dok se završnica očekuje oko 19 sati. Svi će sudionici dobiti zaslužene diplome, dok će s medaljama i peharima biti nagrađena prva tri mjesta u svakoj kategoriji.

 

Organizatori očekuju veliku konkurenciju, jer će između ostalih, nastupati i pobjednici Svjetskog kupa te finalisti Mastersa u seniorskoj A kategoriji. Bit će ovo izuzetno zanimljivo natjecanje koje vrijedi pogledati. Djeca će imati besplatan ulaz, dok će odrasli za ulaznicu morati izdvojiti svega 30 kuna.

 

Podsjetimo, tijekom godine održavaju se tri kupa Republike Hrvatske. Prvi je bio početkom ožujka u Zagrebu, drugi je upravo ovaj u Zaprešiću, dok će treći biti u studenom u Slavonskom Brodu. Po završetku sva tri kupa, Hrvatski rock ‘n’ roll savez proglasit će pobjednike kupova.