Prijava

Vaša prijava

Ukraden traktor vrijedan 50000 kuna


Velikogorička policija zabilježila je u proteklih tjedan dana 13 kaznenih djela, većinom krađa i obiteljskog nasilja.  Između ostalog, provaljeno je u drvenu šupu u ograđenom voćnjaku obiteljsko poljoprivrednog gospodarstva u Velikoj Mlaki, a ukraden je traktor crvene boje marke Ferguson s raznim priključcima, malčerima, dvije prikolice i jedne tačke. Šteta je 50-ak tisuća kuna, a s obzirom da se krađa  dogodila u vremenu od 10. do 30. srpnja, lopova će biti teško naći.

Iz otvorenog dvorišta u Šiljakovini, gdje se nalazi poduzeće koje izvodi električarske radove, nestalo je stotinjak metara koaksijalnog kabla vrijednog 11-12 tisuća kuna. U proteklih tjedan dana ukradeni su i jedan kompresor, bicikl te gorivo za vozilo.

Iz policije još jednom upozoravaju; zaključavajte svoje kuće, čak i ako ste u blizini. Naime, pripadnici romske nacionalnosti iz drugih krajeva Hrvatske ulaze ljudima u kuće pod izlikom da prodaju razne stvari ili traže staro željezo.

Policija traži očevice nesreće koja se dogodila jučer oko 11,30 u Velikoj Mlaki, na križanju Zagrebačke i Ulice Nikole Kramarića. U nesreći je jedan vozač zadobio lakše tjelesne ozljede i nije hospitaliziran, a drugom je liječnička pomoć pružena na Rebru. Ne zna se tko je od njih prošao kroz crveno, pa ako imate bilo kakvih saznanja o tom događaju – javite policiji.

Na križanju Vukomeričke i Andrije Kačiča Miošića, osobni automobil naletio je na 82-godišnjeg biciklista koji nije poštivao prometne propise, te je ozljeda prevezen na Rebro.

Policija je intervenirala u četiri slučaja nasilja u obitelji. Dva su sina verbalno vrijeđala svoje roditelje; jedan je hospitaliziran jer je već ranije liječen, a drugi je zaradio kaznu od tisuću kuna.  Istu kaznu dobila je i žena iz Velike Gorice vrijeđala je supruga.

Nasilni sin iz Velike Mlake koji je vrijeđao majku i sestru, a alkotest je pokazao  da u krvi ima 1,41 promil alkohola, noć je proveo na „odmoru“ u policijskoj postaji, a sud mu je potom dosudio 16 dana uvjetno.