Prijava

Vaša prijava

FOTO Gorički HDZ obilježio 26 godina postojanja


Okupljanjem u Parku dr. Franje Tuđmana, polaganjem vijenca i paljenjem svijeća kod biste prvog hrvatskog predsjednika, HDZ Velika Gorica poslijepodne je započeo obilježavanje svojih 26 godina postojanja.

 

26. Obljetnica osnutka goričkog HDZ-a (8)

Na svečanoj sjednici u dvorani Gorica Pučkog otvorenog učilišta od 18 sati su govorili predsjednik Gradske organizacije Dražen Barišić, Mirko Matić u ime Kluba utemeljitelja, predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko te potpredsjednik stranke Dražen Bošnjaković.

 

26. Obljetnica osnutka goričkog HDZ-a (22)

“Danas obilježavamo nešto više od četvrt stoljeća kvalitetnog života i rada te brige za svoju Domovinu i građane. Brojimo više od 2.100 članova koji nam odaju priznanje za sve što je do sada učinjeno, ali i daju optimizam da radimo još bolje”, rekao je Dražen Barišić, ističući kako HDZ u Velikoj Gorici ima dobre rezultate što pokazuju i građani na izborima.
 

“Izvršnu vlast obnašamo u drugom mandatu, a uz kvalitetne programe nastojat ćemo dobiti povjerenje i u narednom vremenu. Cilj nam je da s koalicijom koju HDZ predvodi i s ostalim političkim akterima napravimo puno ljepšu, zdraviju i perspektivniju Hrvatsku, a time i Veliku Goricu”, dodao je čelni čovjek goričkog HDZ-a.

 

26. Obljetnica osnutka goričkog HDZ-a (20)

Tomislav Karamarko dao je podršku gradskim projektima i kao predsjednik HDZ-a i potpredsjednik Vlade te pohvalio one za razdoblje 2017.-2021. godine. Istaknuo je kako je Velika Gorica jedan od najperspektivnijih hrvatskih gradova.

 

Galerija fotografija: