Prijava

Vaša prijava

Evo tko sve može biti izlagač na Regionalnom sajmu kontinentalnog turizma “Wellcone”


Turistička zajednica grada Velike Gorice poziva izlagače da se prijave na Regionalni sajam kontinentalnog turizma “Wellcone” koji će se održati od 13. do 15. svibnja u sportskoj dvorani Srednje škole Krapina. Na sajmu će biti predstavljena cjelokupna turistička ponuda kontinentalne Hrvatske – hoteli, restorani, vinarije, seoski turizmi, obiteljska poljoprivredna gospodarstva, županije i gradovi, muzeji, toplice, svetišta i ostalo.

 

“Kontinentalna Hrvatska neotkriveno je turističko blago, dom srdačnih i gostoljubivih domaćina u zelenom, netaknutom, bregovitom ambijentu Središnje Europe. Dašak prošlosti i sjećanje na plemićke obitelji koje su stoljećima živjele u tom kraju, donose dvorci i kurije diljem regije, a brojni hodočasnici svoj unutarnji mir pronalaze u poznatim svetištima ili sakrivenim kapelama rasutima diljem kontinentalne regije”, kažu iz Turistčke zajednice grada Velike Gorice.

 

Glavni pokrovitelj sajma je Ministarstvo turizma, a supokrovitelj Ministarstvo poduzetništva i obrta. Organizatori pozivaju sve zainteresirane da se uključe u sajam kao izlagač, ali i svojim sugestijama, poslovnim kontaktima, kreativnim idejama i rješenjima, kako bi zajedno turističku ponudu i potražnju približili budućim gostima kontinentalne Hrvatske.