Prijava

Vaša prijava

FOTO Goričkim ulicama, 1. travnja 2016.


Veliku Goricu je u 15 sati zagrijalo čak 25 celzijevaca, a promatrajući cijelu Hrvatsku za stupanj su bili topliji samo neki dijelovi Zagreba, točnije Dugave i Vrapče.

Goričkim ulicama 1. travanj 2016 (13)

 

Usijano je bilo vozaču kombija daruvarskih registracija, koji je u centru Gorice zakrčio put pješacima i sasvim opravdano dobio kaznu. Kada smo sve to uredno ovjekovječili, uspjeli smo naljutiti i policajca.

 

Goričkim ulicama 1. travanj 2016 (14)

 

S tek napisanom kaznom u ruci, u punoj ‘spremi’ i s kacigom na glavi, prešao je Zagrebačku ulicu kako bi fotoreportera zatražio osobnu iskaznicu, ne bi li ga legitimirao. Iako je dobio zatraženi dokument, uslijedilo je pitanje na kojoj adresi živi. Pa, gospodine, piše vam na osobnoj iskaznici, odgovorio je fotoreporter.

 

Nakon što je popustio i izrekao svoju adresu, trebao je odgovoriti na još jedno pitanje: A zašto fotografiraš? – rekao je policajac oštrim glasom, kao da trenira strogoću. Pa samo radim svoj posao, kazao je fotoreporter, pokazavši i službenu novinarsku iskaznicu.

 

Goričkim ulicama 1. travanj 2016 (12)

Zadovoljan odgovorom, policajac je vratio dokumente, prešao Zagrebačku istim putem, sjeo za motor i krenuo u neku novu akciju.

 

Galerija fotografija: