Prijava

Vaša prijava

Judo klub “Kokica” iz Novog Čiča uskoro seli u novu dvoranu


Vrlo živo je zahvaljujući djeci i roditeljima na terenima i u prostorijama Dinama Hidrela u Novom Čiču. Gotovo svakodnevno u večernjim satima osim malih nogometaša posebnu pozornost privlače djevojčice i dječaci školskog judo kluba “Kokica” iz Novog Čiča.

 

“Počeli smo s radom u Novom Čiču 2010. godine kao podružnica velikogoričkog Pynkija a posljednje 3 godine smo samostalni. Predsjednik kluba je Stjepko Pišl. Obojica smo aktivno trenirali u Pynkiju a ja sam svojevremeno tri godine zaredom bio prvak Hrvatske” – predstavio se trener “Kokica” Slaven Zgurić.

 

Judo klub Kokica (3)

“Broj naših mladih članova u treningu oscilira, trenutno nas ima nešto manje od četrdesetak. Djeca su u rasponu od 6 do 14 godina iz Novog Čiča i susjednih mjesta koja gravitiraju Čiču a uglavnom su polaznici nove O.Š. Novo Čiče. Treniramo tri puta tjedno; ponedjeljkom, srijedom i petkom u večernjim satima. Najnovija informacija glasi da uskoro natjecateljska grupa seli u novu školsku dvoranu dok ostali nastavljaju s radom u dvorani Dinama Hidrela. Kada već spominjem natjecateljsku grupu, nedavno su djevojčice na županijskom školskom natjecanju bile treće a dečki sedmi” – ispričao je za cityportal 30-godišnji trener “Kokica”.

 

Na upit primaju li se upisi novih judaša, odgovor je uz osmijeh bio potvrdan. Dodatne informacije moguće su na telefon 095 906 14 46 (Slaven).

 

galerija fotografija