Prijava

Vaša prijava

Dora Runtić osigurala direktan nastup na Europskom kadetskom prvenstvu


Na prvom ovogodišnjem WTF President’s Cupu u njemačkom Bonnu, Dora Runtić iz Taekwondo kluba Velika Gorica osvojila je brončanu medalju. Dora je time osigurala direktan nastup na Europskom kadetskom prvenstvu, koje će se u Rumunjskoj održati u rujnu.

foto: TKD Velika Gorica

Na President’s Cupu sudjelovalo je 1900 natjecatelja iz preko 80 država svijeta. Goricu su predstavljale Leonarda Šipušić i Dora Runtić kao kadetkinje te Natalia Lovrić, Anamaria Kovčalija, Lara D. Trifunović, Ivona Mihanović i Kristina Čerina kao juniorke.

 

“Nakon dva dana izgubljenih borbi na zlatne bodove Anamaria Kovčalija i Lara D. Trifunović te izgubljene borbe u zadnjim sekundama Ivona Mihanović i izgubljene borbe Natalie Lovrić došao je i treći dan pa tako i treća sreća. Nastupile su Leonarda Šipušić i Dora Runtić u kategoriji kadetkinja -47kg. Leonarda je zaustavljena u prvoj borbi od protivnice iz Grčke dok je Dora pobijedila dvije borbe te u polufinalu izgubila na preglasavanje od protivnice iz Njemačke. Posljednji četvrti dan nastupila je Kristina Čerina no nažalost zaustavljena je u borbi za medalju”, kaže tajnik Taekwondo kluba Velika Gorica Igor Matić.