Prijava

Vaša prijava

Za vikend 1.Memorijal Ivan Veselić


Po prvi puta, dobrovoljno vatrogasno društvo Kurilovec u subotu organizira vatrogasno natjecanje 1.Memorijal Ivan Veselić, u čast preminulog člana i dugogodišnjeg domara ovog vatrogasnog društva.

Natjecanje je za vatrogasnu mladež od 12-16 godina, a na terenu športsko-rekreacijskog centra Kurilovec, izvodit će se po dvije vježbe s preprekama prema pravilniku Hrvatske vatrogasne zajednice, te štafetnu utrku bez prepreka.

Doček i prijava ekipa je od 12 sati, natjecanje počinje u 13, a proglašenje pobjednika u 19 sati.  Kotizacija po ekipi iznosi 300 kuna, za deset natjecatelja i jednog voditelja, uključuje hranu i piće za ekipu. Organizatori su osigurali pehare i zahvalnice, te najavljuju i nagrade iznenađenja.

Kotizacija se uplaćuje se na žiro račun 2360000-1101550116 (donjeti kopiju uplatnice) ili na blagajni DVD-a Kurilovec na dan natjecanja. Organizatori pozivaju ekipe koje će se priključiti natjecanju da se najave do 22. kolovoza. Prijaviti se može na kontakt broj 099/5186-910 – Hrvoje Sučić ili na e-mail: vatrogasna.mladez.kurilovec@gmail.com.


Poništenje natječaja