Prijava

Vaša prijava

Vratio se Filip Dianežević


Na poluvremenu četvrtfinalne kup utakmice NS Velika Gorica u srijedu između Udarnika i Dinama Hidrela 3:1, trener Dinko Livada odlučio je u igru poslati mladog Filipa Dianeževića a mnogi su taj potez dočekali pljeskom. Izuzetno dobro odgojen mladić i kako kaže Livada veliki pozitivac koji je prošao kompletnu nogometnu školu u drugoligašu Gorici, vratio se tako službenim utakmicama nakon što je početkom godine uspješno operirao trbušni zid.

 

“Filip je dozirano ušao u trenažni proces jer nema potrebe nepotrebno forsirati povratak i time eventualno ulaziti u rizik. Procijenio sam da mu je za početak dovoljno 45 minuta koje je Filip odradio na naše zadovoljstvo” – kazao je pri kraju utakmice strateg Livada. Dianežević je dobivenu minutažu odigrao kao da stanke nije ni bilo. Kretao se lakoćom, lopte dijelio u svom stilu točno, logički i pravovremenu a poslušavši trenera, duele je zasad izbjegavao brzim proigravanjima.

Filip Dianežević se vratio nogometu nakon operacije trbušnog zida.
Filip Dianežević

“Osjećam se izvrsno a nogometa sam se itekako zaželio ali slušam svaki savjet trenera u postepenom doziranju treninga i igre. Neka samo zdravlje posluži bit će i utakmica” – poželio je Filip a isto mu želimo i mi. Žele to sigurno i u Udarniku jer dobro znaju koliko im proljetos nedostaje Dianeževićeva jesenska prezentacija.