Prijava

Vaša prijava

Posebna regulacija prometa zbog posjeta turskog predsjednika Erdogana


Zbog službenog posjeta predsjednika Turske Recepa Tayyipa Erdogana, od ponedjeljka 25. travnja u večernjim satima do srijede 27. travnja u večernjim satima, na snazi će biti posebna regulacija prometa. To vrijedi za određene prometnice gradova Zagreba i Velike Gorice koje vode od MZLZ ‘Franjo Tuđman’ do središnjeg dijela Zagreba, na pravcima koji vode prema Uredu predsjednice Republike Hrvatske, u ulici Pantovčak, u zoni Gradskog groblja Mirogoj, na području Gornjeg i Donjeg grada, u zoni Hrvatskog narodnog kazališta, hotela ‘Esplanade’, hotela ‘Westin’ te Islamskog centra Zagreb.

 

Iz Ministarstva unutarnjih poslova preporučaju građanima da ne dolaze automobilima u centar Zagreba, te da maksimalno koriste javni gradski prijevoz autobusima, tramvajima i vlakovima.

 

“Preporučamo da odlazak s posla u utorak 26. travnja obave do 15,30 sati, da u srijedu 27. travnja odlazak s posla planiraju između 16,15 i 17.30 sati. Molimo građane za razumijevanje radi posebne regulacije prometa, a osobito u vrijeme otežanog prometa uzrokovanog prolazom kolona s vozilima pod pratnjom”, kažu iz MUP-a.

 

Tijekom posjeta turskog predsjednika vrijedit će zabrana prometa i parkiranja na trasi od Zračne luke preko Ulice Rudolfa Fizira i Zagrebačke do Buzina te dalje prema Zagrebu.

 

Ostale informacije MUP-a o prometu za vrijeme Erdoganovog posjeta pronađite OVDJE.

 


Udarniku tri boda u Radoboju

Vatrogasna vježba Donjeg Turopolja