Prijava

Vaša prijava

U knjižnici radionica izrade origami poklon kutijica


Radionica razmjene vještina Tranzicijske grupe Velika Gorica i velikogoričke crafterice Jagode Andreić zainteresirane će naučiti osnovama origami poklon kutijica na travanjskom Četrtom četrtku sutra u 18 sati u Gradskoj knjižnici Velika Gorica.

 

“Ukrasni papiri, perlice, čipke, cvijeće, gumbići, komadići svega i svačega, šljokice i razni materijali iz prirode ili na dohvat ruke – sve se to pod vještim prstima kreativaca može pretvoriti u preslatke poklon kutijice” kažu iz Gradske knjižnice Velika Gorica.

 

Dio materijala je osiguran, a polaznici radionice mogu i sami donijeti što god žele, a čime bi mogli ukrasiti kutijicu. Osim radionice origami poklon kutijica, prisutni će imati priliku saznati i ponešto o vještini scrapbookinga, oblikovanja malih, osobnih knjižica uspomena.

 

“Sudjelovanje u radionicama je besplatno, a znanja koja možete steći neprocjenjiva. Ako i sami posjedujete neka znanja i vještine, nešto što možete podijeliti s drugima u neformalnom radioničkom druženju ili vas zanimaju ostale radionice koje priprema naša tranzicijska grupa, slobodno se javite na e-mail vgtranzicija@gmail.com”, kažu iz Tranizicijske grupe.