Prijava

Vaša prijava

Polet nadigrao Udarnik


U turopoljskom derbiju na buševskom Zvrniku motiviraniji domaći igrači zasluženo su pobijedili goste iz Kurilovca. Utakmica bez nekih velikih izrazitih prilika posebno od strane gostiju priuštila je gledateljima tri gola, dva u završnici prvog te jedan u samom početku drugog dijela. Za vodstvo Poleta velike zasluge idu nesigurnom golmanu Udarnika Fabečiću koji je loše odreagirao na slobodnjak Ferenčeka što je odlično pratio Pejak i rutinirano spremio loptu u mrežu. Nije se dugo čekalo na odgovor gostujuće momčadi, tri minute kasnije na gol Poleta pucao je Rus pogodivši prečku od koje se lopta odbija prema Brajku koji je iz blizine zakucava u mrežu. Tek par minuta igre u drugoj dionici korner je na prvu vratnicu ubacio Ferenček, iz drugog plana uletio je Skrbin te glavom u bliži kut zakucao loptu u mrežu. Discipliniranom igrom do kraja utakmice željnija pobjede momčad trenera Tomčića uspjela je zadržati pozitivan rezultat za oproštaj sezone na Zvrniku.

 

Za Cityportal treneri su izjavili:
Zoran Tomčić: Pobjeda je više nego zaslužena. Ako analiziramo utakmicu vidjet ćemo da Udarnik u 90 minuta nije stvorio ni jednu ne šansu već polušansu za gol. Ujedno čestitam svojim dečkima. Moji igrači i ja bili smo posebno motivirani protiv njih jer su poslije Kup utakmice nas podcijenili rekavši da smo im poslužili za lakši trening u stilu da smo “seljačine” koje nemaju pojma o nogometu. Prije dvoboja sam rekao svojim igračima da im idemo pokazati kako mi zaista znamo igrati nogomet bez obzira što dobivamo tri puta manje novaca od njih.

 

Dinko Livada: Već nekoliko utakmica mi u nekom razdoblju susreta doživimo pad koncentracije te primamo vrlo jeftine golove što nas na kraju košta bodova, a to nam se upravo dogodilo protiv Poleta. To nas dovodi u negativu iako imamo dobar pristup utakmici pa se dogodi rupa koja kvari ukupan dojam. Mogli smo imati bolji plasman da nema takvih anomalija u našoj igri na kraju prvenstva.

 

 

POLET – UDARNIK 2:1

BUŠEVEC. SRC Zvrnik. Gledatelja 100. Sudac: Vukušić. Pomoćnici: Sitar i Milačić (svi iz Zagreba)

 

STRIJELCI:1:0 – Pejak (40), 1:1 – Brajko (43), 2:1 – Skrbin (48).

 

POLET: Bradić, Stuparić, Tičarić, Pejak, Zagorec (od 90. Kovačević), Sučić, Skrbin, F. Sovina, Petrlin, Ferenček, Klasnić (od 90. Blažinić). TRENER: Zoran Tomčić.

 

UDARNIK: Fabečić, Šarić, Radoš, Landeka (od 54. Sabljak), Pralas, Šestok, Brajko (od 58. Lučić), Rus, Katanić, Dianežević (od 46. Kelihar), Strunje. TRENER: Dinko Livada.

 

galerija fotografija