Prijava

Vaša prijava

Croatia osiguranje rasplesalo Veliku Goricu


VELIKA GORICA, 31. kolovoza-  Croatia osiguranje, Filijala ZAGREBAČKI PRSTEN u rujnu već tradicionalno održava Dane otvorenih vrata. Uz savjetovanja, druženja i brojna iznenađenja, kao centralni dio programa danas smo za građane održali plesni program. Tako smo u Parku dr. Franje Tuđmana održali tečaj latino plesova (salse, merenge, mamba, regetona i drugih). Tečaj su vodili plesni instruktori Ramon Noa Caraballo i Tea Duncan Espinosa, a Goričani su pokazali da imaju izvrstan plesni podmladak i možemo reći da su od deset gradova koje smo do sada posjetili s ovim programom u Gorici djeca predškolske dobi pokazala najveći plesni talent i entuzijazam. Svi sudionici dobili su plesne majice, plesne diplome, a podijeljenje su i nagrade najboljim plesačima.

Gorica 1

 Bavljenje plesom je zdrava fizička aktivnost s kojom se stječe vještina u kojoj se može uživati cijeli život, plesom se razvija izdržljivost, kreativnost i samopouzdanje, temeljiti je način vježbanja koji je nužan za održanje zdravog života te pomaže u usvajaju društvene aktivnosti u kojoj možemo uživati cijeli život.

 -Kao tvrtka koja se brine za sigurnost građana željeli smo provesti program koji nije samo zabavan, već je i edukativan i zdrav. Tečajeve provodimo na svježem zraku, imamo samo zdrava osvježenja, a ono što ovaj program razlikuje od brojnih glazbenih manifestacija je to da će građani sami sudjeluju u programu. Odaziv je sjajan i to pokazuje da su građani željni ovakvih programa. Pozivam sve građane da nam se pridruže i u drugim gradovima, dođite s obiteljima, prijateljima, svi ste dobrodošli.- izjavio je direktor Filijale ZAGREBAČKI PRSTEN Bože Radoš.

Gorica 3

 Projekt „Zaplešite s nama“ tijekom ovog je ljeta održan u 9 gradova kontinentalne Hrvatske, naišao na sjajan odaziv i do sada je u plesnom tečaju sudjelovalo tisuće građana . Tijekom rujna održat će se u još 9 gradova, od čega na području ZAGREBAČKOG PRSTENA, uz Veliku Goricu: 7. rujna u 19 sati Jastrebarskom u sklopu Jaskanskih vinskih svečanosti , 8. rujna u 18 sati Sv. Nedelji  na Trgu A. Starčervića, 14. rujna u 20 sati u  Samoboru na Trgu kralja Tomislava, 20. rujna u 19 sati u Zaprešiću na Rujan Festu.