Prijava

Vaša prijava

Nogometni turnir u Centru za odgoj i obrazovanje Velika Gorica


Centar za odgoj i obrazovanje Velika Gorica organizirao je nogometni turnir za osobe s intelektualnim teškoćama. Na turniru je, uz domaćina, sudjelovalo još osam ekipa iz ostalih hrvatskih krajeva.

 

“Osim sporta, natjecanja i sportskog duha, želimo i da se naši štićenici druže. Zaključit ćemo to jednim zajedničkim ručkom i glazbenim programom tako da se nadam da će svi sudionici otići kući zadovoljni i sretni i podijeliti svoje impresije kad se vrate”, rekao je  Zvonko Katalinić, ravnatelj Centra za odgoj i obrazovanje Velika Gorica.

 

Natjecanje i pobjeda u ovom slučaju nisu imperativ. Kvalitetno druženje i blagodati bavljenja sportom puno su bitniji. Ravnatelj Centra za odgoj i obrazovanje Katalinić najavio je da će turnir u budućnosti još narasti, i po broju sudionika, ali uključit će i neke druge sportove.

 

“Sport pomiče barijere, pomiče granice, čini nas jednakima, sport potiče kreativnost, potiče upornost i marljivost, timski rad, sve ono što je potrebno svima, a posebno njima zbog kojih smo tu. Kao Grad ćemo se uvijek zalagati da ovakvih manifestacija bude što više, da ovoj djeci što češće izađemo ususret jer ta djeca to zaslužuju, a to je i naša moralna obveza”, izjavio je Krešimir Ačkar, pročelnik Upravnog odjela za predškolski odgoj, školstvo i šport.

 

Galerija fotografija