Prijava

Vaša prijava

Pobjeda Bune za kraj teške i neizvjesne sezone


U posljednjem ovosezonskom izdanju Buna je na matičnom travnjaku u Maloj Buni minimalno 2:1 pobijedila goste iz Dubrave Vrbovečke. U dvoboju prema prikazanom na travnjaku iako inicijativnija domaća momčad je teže nego što se očekivalo došla do tri boda. U prvom dijelu za vodstvo Bune pogodio je niskom loptom u lijevi vratarev kut Sremić. Gosti pak u samo sedam minuta nastavka poravnavaju iz akcije gdje Marko Fulir ubacuje sa lijeve strane do ostavljenog Kreze na drugoj vratnici koji loptu zakucava u mrežu. Nekoliko prilika domaćih nakon primljenog gola nije realizirano da bi se u 66. minuti Huđber sjurio pred vrata protivnika gdje ga golman Brkljačić ruši. Iz kaznenog udarca Ivan Rak koji je tek ušao u igru je izuzetno sigurno trese mrežu gostiju za tri boda na oproštaju od neizvjesne i teške sezone momčadi Bune.

Buna-Dubrava (1)
Nk Buna

 

BUNA – DUBRAVA 2:1
MALA BUNA. Igralište Bune. Gledatelja 50.
Sudac: Petar Jerbić (Velika Mlaka). Pomoćnici: Danijel Rožić (Buševec) i Ivan Mihalj (Zagreb).

STRIJELCI: 1:0 – Sremić (27) , 1:1 – Krezo (53) , 2:1 – I. Rak (66 – 11 m).

 

BUNA: Odrčić (od 46. Đurašin), Horvačić, Grđan, Huđber, Mrkonjić (od 77. Muža), M. Rak, Kostadin (od 75. Jelekovac), Ištvanić, Sremić, Ruklić, Kuzmić (od 65. I. Rak). TRENER: Miroslav Lukinić.

 

DUBRAVA: Brkljačić, A. Pranjić, Sever, Krivan, Leboš, T. Pranjić, M. Fulir, D. Fulir, Pejazić, Krezo, Bujan. TRENER: Siniša Marković.

 

galerija fotografija