Prijava

Vaša prijava

Mladost-Obrezina opet najbolja veteranska momčad


Utakmicama 22. kola Lige veterana Nogometnog središta Velika Gorica u ovom tjednu završava prvenstvena 2015./2016. sezona. Klubovi koji svoje utakmice igraju ponedjeljkom na domaćem terenu jučer su okončali natjecanje, a ostali će svoje susrete odigrati u petak (10. lipnja) i tako će pasti zastor na još jednu sezonu veteranskih momčadi.

 

Sezone prolaze, ali prvak ostaje isti! Mladost-Obrezina je ponovo prva s 52 boda (22 16 4 2 73:20 +53), a to je identičan skor kao i prošle godine (22 16 4 2 83:19 +64), samo je ukupna gol-razlika za 11 pogodaka slabija. U prošlom prvenstvu glavni konkurent prvacima bila je momčad Bune, a u ovoj sezoni Turopoljac (Kučani su se tek ove sezone uključili u Ligu) i Mraclin. Mladost je prvenstvo konačno prelomila u svoju korist pobjedom doma protiv Mraclina 5:1!

 

Jučerašnju utakmicu protiv Gradića Obrezinci su rutinski riješili u svoju korist rezultatom 6:1 (Kršek 2, Kunić, Sopina, Matejaš, Antolović), s napomenom da je u prvom poluvremenu igrala nominalno prva postava, a u drugom igrači s klupe, jedino je Šorša ostao na vratima. Razlika u igri zbog kompletne promjene sastava nije se uopće osjetila, još jedan dokaz vrijednosti kompletne momčadi.

 

Pehar za osvojeno prvenstvo dr. Stjepanu Zagorcu uručio je Stjepan Petrac, tajnik NSVG-a. Omiljeno veteransko ”treće poluvrijeme” (prigodni domjenak i prateće piće) započelo je na terasi SRC Mladost odmah nakon završetka utakmice, a okončano je oko ponoći u mjesnom kafiću gdje poslužuje atraktivno-egzotična kelnerica.

 

Liga veterana Nogometnog središta Velika Gorica
VNK MLADOST-OBREZINA (2015./2016.): Dubravko Šorša, Ivica Prša, Tomislav Posavec, Sanjin Lalić, Tomo Breščaković, Danijel Pavličić, Zoran Kadabec, Dubravko Vučilovski, Igor Kunić, Goran Bogović, Mario Kršek, dr. Stjepan Zagorac, Vitomir Matić, Božo Antolović, Pejo Vidak, Davor Sopina, Damir Kotarski, Robert Bojić, Karlo Božić, Sebastijan Matejaš, Miljenko Polančec, Damir Kuhar, Ante Orešković. Voditelji: dr.Stjepan Zagorac, Mladen Čužić, Mario Kršek.

 

galerija fotografija: