Prijava

Vaša prijava

Malonogometni turnir ‘Ne zaboravimo’ se vraća, a ima i neke novosti


Nakon više godina u Kosnicu se vraća humanitarni malonogometni turnir ‘Ne zaboravimo’ koji se tradicionalno igrao na Dan državnosti. Tako će biti i ove godine. Na novootvorenom polivalentnom igralištu u subotu, 25. lipnja, od 9 sati po 21. put Kosnica će ugostiti ljubitelje malog nogometa.

 

“Turnir se više neće igrati na travi već na asfaltnom igralištu. Uzet ćemo najbolje goričke i zagrebačke suce za turnir, a nažalost to je ekipama u zadnje vrijeme najbitnije. Limitirani smo na jedan dan, a nemamo reflektore pa će maksimalno biti 16 ekipa. Kotizacija je simbolična i iznosi 300 kuna, a osigurali smo i nagrade za najbolje”, rekao je tajnik Društva za sportsku rekreaciju ‘Kosnica’ Milan Nesvanulica i dodao kako prijave traju do četvrtka, dok će ždrijeb biti u petak.

 

Osim nogometa, Društvo za sportsku rekreaciju ‘Kosnica’ organiziralo je i turnir u beli za sve koji, kako kažu, nisu vični fizičkoj aktivnosti. Turnir u Kosnici ima i jednu atraktivnu novost, a to je natjecanje u izvođenju kaznenih udaraca. Najboljeg izviđača penala nagradit će vikendom za dvije osobe u slovenskim termama ‘Paradiso’.