Prijava

Vaša prijava

10. Turopoljska biciklijada HNS-a unatoč kiši uspješno startala


Nakon što su Stjepan i Mislav članovi Turopoljskog banderija pucnjem iz topa označili početak vožnje, startala je 10. Turopoljska biciklijada HNS-a. Unatoč očekivanjima kako bi ova biciklijada mogla nadmašiti sve prethodne, ponovno se loša vremenska prognoza pobrinula da danas pred Muzej Turopolja dođu oni najhrabriji, željni dobre zabave i druženja, kojima kiša nikako nije izgovor.
 
„Mi ćemo danas odraditi sjajnu rutu od 22 kilometra, a nakon toga ćemo se zabaviti na izletištu Odranski ribič.“ – kaže predsjednik goričkog HNS-a Goran Beus Richembergh, te ističe: “ mi smo jako ponosni što kad smo počeli s ovim projektom, pokrenuli smo jedan sjajan rekreativni pokret u gradu, i od tada do danas, puno ljudi je prihvatilo bicikliranje kao stil života, a nakon nas pojavile su se i druge biciklijade, postoji kultura bicikliranja, imamo biciklističke staze, i sve ide svojim tokom.“
 
I na ovoj jubilarnoj 10. Turopoljskoj biciklijadi HNS-a sudjeluju naši najmlađi, ali i oni malo stariji sugrađani koji će, kako kažu organizatori biti prigodno nagrađeni.
 
Kako je to jutros oko deset sati izgledalo pred Muzejom Turopolja pogledajte u galeriji fotografija: