Prijava

Vaša prijava

Posrnuo dvojac koji je raspačavao drogu


Policija je uhitila dvojicu 26-godišnjaka kod kojih je zaplijenila 2578 grama amfetamina, 906 komada tableta MDMA tzv. Ecstasy, 598,5 grama hašiša, 33 grama kokaina, 0,2 grama MDMA, 127 grama punila, dvije digitalne vage za precizno mjerenje težine, aparat za vakumiranje, korespondencija te 8.770 kuna i 100 eura, za koje istražitelji smatraju da potječu od kupoprodaje droge.

 

“Temeljem saznanja da se dvojica 26 godišnjaka bave prodajom droge u unajmljenom stanu na području Novog Zagreba, policijski službenici su 17. lipnja u večernjim satima zatekli i uhitili 42-godišnjaka i kod njega pronašli 14 grama kokaina i 1,6 grama hašiša, a nedugo zatim i 31-godišnjaka, kod kojeg su pronašli 12 grama kokaina. Iste večeri, po izlasku iz stana uhićena su i dvojica 26-godišnjaka kod kojih je pronađen amfetamin i tablete MDMA.
Slijedećeg dana, temeljem naloga suca istrage, obavljena je pretraga stana u kojem borave 26-godišnjaci te je osim droge, pronađena i jedna ručna bomba”, kažu iz policije.

 

Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da su 26-godišnjaci nabavljali veće količine amfetamina i kokaina koju su miješali s punilima, te droge MDMA i hašiš, koju su skrivali i prepakiravali te ju preprodavali na području Zagreba.