Prijava

Vaša prijava

FOTO Mještani Kobilića okupili se za novi dječji park, iz Grada brzo reagirali


Mještani Kobilića jučer su se simbolično okupili u mjesnom parku za djecu kako bi pokazali da je igralište u lošem stanju te poslali poruku da im je park za djecu važan. Vrlo malo obnove, kažu, značilo bi puno djeci koja se tamo igraju.

 

“Seoski ‘parkić’ svakodnevno posjećujemo sa svojim podmladkom kako bi se djeca družila, upoznala i igrala zajedno. Strašno i žalosno je derutno stanje našeg parkića koji vapi za obnovom. Ne tražimo puno. I jedan novi tobogan, uređeni pješčanik i pokoja klackalica oduševila bi naše najmlađe”, napisala nam je Ana Marija Golub.

 

Odmah smo kontaktirali Grad i dogradonačelnika Kolarca koji nam je potvrdio, ovo ljeto obnovit će park u Kobiliću.

 

“Dobili smo inicijativu roditelja iz Kobilića da se tijekom ljetnih mjeseci obnovi ovo dječje igralište koje je zaista u derutnom stanju. Kontaktirao sam s našim komunalnim odjelom i pročelnikom Katulićem koji mi je potvrdio da je to igralište u prioritetima za ovo ljeto. Vjerujem kako će se kroz mjesec i pol to igralište potpuno urediti kako bi se naši mladi mještani Kobilića mogli neometano i lijepo igrati u svom mjestu”, rekao je zamjenik gradonačelnika Ervin Kolarec i dodao kako će se postojeće igralište urediti, a upotpunit će ga i nekim novim igralima.

 

Galerija fotografija: