Prijava

Vaša prijava

U tijeku su prijave za besplatno doškolovanje nezaposlenih u POUVG


Kao sastavni dio europskog projekta EDU VG PP PLUS, u Pučkom otvorenom učilištu Velika Gorica od 22. kolovoza do 29. listopada provest će se edukacija 20 polaznika u dva obrazovna programa za odrasle. Riječ je o programima usavršavanja za ‘Voditelja društvenog poduzeća’ i ‘Knjigovođu/tkinju za društveno poduzeće’.

 

Budući da se radi o edukaciji u sklopu europskog projekta, koji Učilište provodi s partnerskom Udrugom PET PLUS, polaznici su oslobođeni plaćanja naknade.

 

Prezentacija programa početkom srpnja

 

Kako bi se zainteresirani detaljnije upoznali s novim programima obrazovanja, u četvrtak i petak, 7. i 8. srpnja, u 10,30 sati, u Pučkom otvorenom Učilištu, bit će održana prezentacija programa. Zainteresirani se moraju prijaviti putem on-line obrasca na internetskim stranicama Pučkog otvorenog učilišta.

 

Više informacija o programima i uvjetima za prijavu na svaki pojedini program zainteresirani mogu dobiti na linkovima: http://www.socpod.pouvg.hr/voditelj-drustvenog-poduzeca/ i http://www.socpod.pouvg.hr/knjigovoda-drustvenog-poduzeca/.

 


Prometna policija u akciji za vikend

Vatrogasna vježba Donjeg Turopolja