Prijava

Vaša prijava

Split pobjednik Alpasa


Nogometaši Splita zasluženo su osvojili ovogodišnji Alpas kup pobjedom u finalu nad Željezničarom iz Sarajeva 2:0. U utakmici za treće mjesto Rijeka je pobijedila Hajduk 2:0. U utakmicama utješne skupine pobjednici su bili mladi nogometaši Dinama koji su u finalu pobijedili Međimurje rezultatom 2:0.

 

Alpas 2016 finalni dan (2)

 

Alpas je i ove godine potvrdio kvalitetu, a veliki broj klubova iz nekoliko zemalja bio je itekakva potvrda koliko je ovaj turnir cijenjen u zemljama regije i EU. Ipak Alpas je ove godine probio granice Europe dovođenjem na turnir vrlo atraktivne momčadi iz Australije Bays Waters koja je na kraju ispala u četvrtini finala utješne skupine.

 

Dinamo Zvezda (1)

 

Svi sudionici turnira iz Velike Gorice nose iznimno pozitivne dojmove sa ovog turnira, a kako je promicanje prijateljstva i sporta jedna od glavnih parola turnira možemo konstatirali da je i ovogodišnji Alpas uspio u tome. Turnir je u subotu i službeno otvorio gradonačelnik Velike Gorice Dražen Barišić, dok su njegovi zamjenici Stjepan Kos i Ervin Kolarec zajedno sa pročelnikom Krešimirom Ačkarom podijelili glavne nagrade turnira. Vrijedno je spomenuti da je turnir ove godine dobio i službenog sponzora iz gospodarstva, a radi se o tvrtki RoTermo iz Velike Gorice.

 

galerija fotografija: