Prijava

Vaša prijava

Završni ispit na Ekonomskoj školi položilo 100 od 105 maturanata


Učenicima završnih razreda Ekonomske škole Velika Gorica jučer su na svečanoj podjeli u holu Srednjoškolskog centra uručene maturalne svjedodžbe i tim činom su i simbolično okončali srednjoškolsko obrazovanje, četverogodišnje (zvanje ekonomist) odnosno trogodišnje (zvanje prodavač). Nakon intoniranja državne himne u uvodnom govoru ravnateljica Ekonomske škole Vesna Brkljačić izrazila je veliko zadovoljstvo rezultatima ove generacije maturanata, jer je od 105 maturanata njih 100 položilo završni ispit. Spomenuti su izvrsni rezultati koje je ova generacija tijekom školovanja ostvarila na županijskim i državnim natjecanjima u znanju, struci i sportu.

Ekonomska škola, svjeddžba (18)

Čast da u ime svih učenika pozdravi nazočne profesore, roditelje i maturante dobila je Elza Jolić, najbolja maturantica ove generacije (priznanje joj je dodijeljeno na proslavi povodom 25 godina rada Ekonomske škole, 03. lipnja). Prigodni glazbeni dio programa svirkom i pjesmom ispunile su Erika Vilus i Klaudia Siuč. Moderatorice programa bile su Aida Mujakić i Kristina Janjić.

Ekonomska škola, svjeddžba (14)

Svima učenicima završne svjedodžbe uručila je i čestitala ravnateljica Brkljačić, a onda su, prije upisa u Godišnjak maturanata 2016., uslijedile čestitke njihovih razrednica odnosno razrednika, Nine Burić, prof. (4.a), Ivana Mohara prof. (4.b), Snježane Starčević, prof. (4.c) i Gordane Svekrić prof. (3.d). Razrednici su najistaknutim učenicima dodjeljivali Pohvalnice. Nakon okončanja službenog dijela svečanosti uslijedilo je skupno fotografiranje učenika, profesora i roditelja.

 

galerija fotografija