Prijava

Vaša prijava

Još danas se možete prijaviti za dobro plaćen posao u Velikoj Gorici


Hrvatska kontrola zračne plovidbe zapošljava 12 kontrolora leta s mjestom rada u Velikoj Gorici. U oglasu za posao koji je otvoren još do danas stoji kako se od kandidata očekuje posjedovanje izvanredne kompetencije brzog i točnog donošenja odluka, izvanredne sposobnosti pamćenja, percepcije i pažnje, visoke razine koncentracije i odličnog snalaženja u prostoru i vremenu, visoko razvijenih komunikacijskih vještina, samodiscipline, dobre emocionalne stabilnosti i smirenosti, socijalne zrelosti, visoke tolerancije na stres, sklonosti timskom radu te visoke motivacije za zanimanje kontrolora zračnog prometa.

 

foto: Hrvatska kontrola zračne plovidbe
foto: Hrvatska kontrola zračne plovidbe

Za posao kontrolora zračnog prometa mogu se javiti žene i muškarci koji su završili sveučilišni preddiplomski studij iz područja zračnog prometa ili sveučilišni preddiplomski studij tehničke struke ili gimnaziju, srednju školu tehničke struke,
aktivno govore hrvatski i engleski jezik, državljani su Republike Hrvatske ili druge članice EU-a, a rođeni su između 1991. do 1996. godine i imaju zdravstvenu sposobnost „kategorije 3“ zrakoplovnog osoblja (Zdravstveni pregled će se obaviti na trošak poslodavca)

 

S odabranim kandidatima sklopit će se ugovor o radu na određeno vrijeme do stjecanja dozvole kontrolora zračnog prometa-studenta, uz suspenzivni uvjet uspješno završenog osposobljavanja i stjecanja dozvole kontrolora zračnog prometa-studenta s propisanim ovlaštenjem/posebnom ovlasti. Prije sklapanja navedenih ugovora o školovanju HKZP će za odabrane kandidate zatražiti provjeru za kretanje u štićenoj zoni.