Prijava

Vaša prijava

Pobjednici 2. Kupa Sv. Martina Dario Jambrek i Dario Malec


Danas je na mirnom toku Save u Sasima u organizaciji Športsko ribolovne udruge ”Sava” Šćitarjevo i pod pokroviteljstvom Mjesnog odbora Šćitarjevo održan 2. Kup Sv. Martina u sportskom ribolovu. Natjecanje je bilo ekipno, ali nagrađivao se i natjecatelj s najvećom ulovljenom ribom. Na 5 sektora natjecalo se 5 momčadi (maksimalno tri člana) i nakon četverosatnog natjecanja (08:30 do 12:30) prišlo se vaganju ulova.

 

Suci Josip Kičin i Ivica Lažnjak vagali su ulovljenu ribu i rezultati su pokazali ispravnost prognoza glede pobjednika – uvjerljivi pobjednik bila je ekipa Obrezine I. sa 17 kilograma ribe. Vaga je pokazala da je ulov Daria Jambreka 10.20 kg, Daria Maleca 6.80 kg, dok je Slavko Budak – Cuba ostao bez ulova. Drugi je bio Dejan Sofić, solo ribolovac iz Sasa, sa ulovljenih 7.80 kg, ali je dobio novčanu nagradu za najveću (najtežu) ribu od 2.20 kg. Ostale tri ekipe (Petina, Obrezina II. i Šćitarjevo) nisu imale sretan dan, jer ribe nisu trzale na njihove mamce.

 

Nakon što je dr. Stjepan Zagorac podijelio nagrade, natjecatelji i njihovi navijači su za domjenak gustirali odojak uz neizbježno pivo. Kupanje odnosno preplivavanje Save otvorili su Jambrek, Kunić i dr. Zagorac.

 

galerija fotografija