Prijava

Vaša prijava

Jeste li pronašli srodnu dušu? U Pokupskom susret samaca ‘Na Kupi me pokupi’


Svi samci koji žele pronaći ljubav svog života trebali bi ove subote doći u Pokupsko gdje se održava još jedan susret ‘Na kupi me pokupi’. Sve je počelo prije tri godine kada je tamošnji Klub žena želio pomoći brojnim neženjama u Pokupskom da pronađu toliko željene partnerice.

 

„Prve godine bilo je znatno više prijavljenih muškaraca, a njih je u našem kraju jako puno koji nisu nikada stupili u brak. Druge godine se pak prijavilo više žena što nas je jako iznenadilo. Ove subote željno očekujemo nove  rezultate“, rekla nam je predsjednica Kluba žena Zorica Antolović.

 

Vjenčali se nakon susreta

 

Mnogo je parova na ovaj način već pronašlo svoju srodnu dušu. Par koji se upoznao na prvom susretu vjenčao se nakon godinu i pol, a sada uživa u svojoj prinovi.

 

„Na susretima je bilo puno iskrica, ljudi su razmijenili svoje kontakte. Mnogi, međutim uživaju u vezi koja nije okrunjena brakom, a što bi mi jako željeli“, istaknula je Antolović.

 

Upoznavanje partnera uz dobru zabavu i druženje tako će i ovoga ljeta biti u Pokupskom, na Starom gradu, uz rijeku Kupu. Sve počinje u 15 sati tradicionalnim okupljanjem sudionika, njihovim međusobnim upoznavanjem, nakon čega slijedi natjecateljski i zabavni program. Sudionici moraju ‘proći test’ na Fakinarijama te starim seoskim igrama.

 

Potezanje konopa / foto: Klub žena Pokupsko
Potezanje konopa / foto: Klub žena Pokupsko

„Bit će potezanje konopa, za žene zabijanje čavla, muškarci će partnerice voziti u tačkama, a ove godine smo za muškarce organizirali i prišivanje dugmeta“, najavila je Antolović.

 

Nakon proglašenja pobjednika u 21 sat slijedi ‘Škembaton‘, natjecanje u trbušnom plesu za oba spola, kako bi svi svoje vještine imali prilike prikazati svom potencijalnom partneru.

 

Za vrijeme održavanja manifestacije posjetitelje će zabavljati plesna i ritmička skupina Osnovne škole Pokupsko, Pokupski Biseri, te KUD ‘Slavuj’ iz Bukevja, Ogranak seljačke sloge iz Buševca, Folklorni ansambl Šiljakovina te Glazbeni sastav ‘Prosjaci zore’ iz Karlovca koji će sve posjetitelje zabavljati do ranih jutarnjih sati.

 

foto: Klub žena Pokupsko
foto: Klub žena Pokupsko