Prijava

Vaša prijava

FOTO U Pokupskom susret samaca ‘Na Kupi me pokupi’, više se prijavilo žena


U Pokupskom je poslijepodne počeo treći susret samaca ‘Na Kupi me pokupi’. Prema svemu sudeći, žene su i ove godine hrabrije od muškaraca. Do 17 sati se prijavilo 12 slobodnih žena i 8 muškaraca. Sve se, međutim, može promijeniti jer prijave još traju. Iz Kluba žena muškarcima poručuju da se ohrabre jer ovo im je odlična prilika da nađu ljubav svog života.

 

Na Kupi me pokupi (4)

 

Još stignete doći, dobro se provesti i pronaći svoju srodnu dušu. Ovdje je zanimljivo za sve generacije, od djece do starijih ljudi. Žene zabijaju čavle, muškarci prišivaju dugmad pa će možda netko otkriti nečiju vještinu i poželjeti ga malo detaljnije upoznati“, napomenula je predsjednica Kluba žena Pokupsko, Zorica Antolović.

 

foto: Klub žena  Pokupsko
foto: Klub žena Pokupsko

Susret je krenuo u 15 sati okupljanjem sudionika, njihovim međusobnim upoznavanjem, a nakon toga i natjecateljski i zabavni program. Svi sudionici moraju ‘proći test’ na Fakinarijama te starim seoskim igrama. Posjetitelje zabavljaju plesna i ritmička skupina Osnovne škole Pokupsko, Pokupski Biseri, KUD ‘Slavuj’ iz Bukevja, Ogranak seljačke sloge iz Buševca, Folklorni ansambl Šiljakovina te Glazbeni sastav ‘Prosjaci zore’ iz Karlovca, koji će sve posjetitelje zabavljati do ranih jutarnjih sati.

 

Galerija fotografija: