Prijava

Vaša prijava

Novi gorički vizual izradio dizajner Goran Martin Štimac


Nakon 10-ak godina Turistička zajednica grada Velike Gorice ima novi vizual, a njegov autor je velikogorički dizajner Goran Martin Štimac, dobitnik niza nagrada na međunarodnim oglašivačkim festivalima. Štimac je u vizual dodao detalje, ali zadržao je njegovu izvornu prepoznatljivost.

 

“Vizual je kreiran pomoću jednostavnih elemenata kvadrata, trokuta i kružnica, a na njemu se i dalje jasno ocrtavaju Lukavec-grad, Muzej Turopolja, crkva NBDM, Vrata od krča i drvene kapele. Novost su i brežuljci i biciklistčke staze, kao i element rijeka i jezera koji podsjećaju i na liniju krova novog putničkog terminala, a tu je i avion koji predstavlja Grad zrakoplovstva. Dodatno, sunce označava turizam i optimizam, crvene kockice hrvatski identitet te podgutnicu, a uz muzej se smjestila jedna bista koja označava povijesne ličnosti Turopolja”, kažu iz Turističke zajednice.

 

Svoj novi grafički identitet Turistička zajednica će koristiti na promotivnim materijalima, majicama i slično, a svi koji ga žele iskoristiti u promociji grada mogu ga zatražiti i dobiti besplatno u njihovom uredu.

 

vizaul13