Prijava

Vaša prijava

Imate više od 50 godina, a niste vješti na računalu? Prijavite se na besplatnu edukaciju


Forum 50+, uz financijsku podršku grada Velike Gorice i Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, organizira besplatne radionice iz informatike. Radionice su za polaznike besplatne, a organiziraju se u skupinama tri do pet polaznika, ovisno o prethodnom znanju. Polaznici mogu koristiti i svoja računala.

 

Predsjednik Ivan Svetopetrić ističe kako će polaznici od predavača moći besplatno dobiti i e-usluge, kao što su plaćanje obaveza, zdravstvene i druge narudžbe. Također, stariji polaznici imat će pomoć kod korištenja računala u vlastitom domu, ali i u nabavci i zamjeni informatičke opreme, mobilnih i drugih tehničkih pomagala. Osim toga predviđena je pomoć na daljinu putem e-maila ili Skypea.

 

Radionice počinju 06. rujna u 16 sati, u Kurilovečkoj 48, a prijaviti se možete na 091 911 701(Marko), e-mail: markobukovac5@gmail.com ili na 099 7327 833 (Melita), e-mail: melitica49@gmail.com

 

“Informatička edukacija je dio provedbe projekta „Uključivanje starijih osoba u život zajednice prevladavanjem digitalnog jaza – „e50+“ Svrha projekta je uključivanje starijih osoba u život zajednice ITC edukacijom s ciljem prevladavanja digitalnog jaza zapošljavanjem mlađe nezaposlene osobe”, kaže Svetopetrić.

 


Početak nastave u školskoj godini 2016./2017.

XXIX. državno Natjecanje iz hrvatskoga jezika