Prijava

Vaša prijava

Udarnik ispratio Moslavinu pokerom pogodaka


Udarnik je u Kurilovcu odlično započeo sezonu. Pribojavali su se domaći uvijek neugodne Moslavine ali brzo je neizvjesnosti nestalo. Već u 3. minuti Ante Džaja je sasvim lijevo na rubu igrališta prihvatio loptu i krenuo u sredinu pa pravovremeno uposli Gorana Petkovića koji je pucao na vrata gostiju. Vratar Moguljak bio je na lopti ali mu se odbila od prsiju a natrčali Matej Kelava pospremio je poklon u mrežu za 1:0. Važan trenutak za ishod dvoboja dogodio se u 20. minuti. Tada je vrlo dobri sudac Bertol iz Zagreba pokazao žuti karton Marku Korici, ovaj mu je uzvratio psovkom pa je sijevnuo i crveni za isključenje gostujućeg igrača. Ubrzo nakon toga velike prilike nisu iskoristili Milanović i Ladović kojem je obranio Moguljak. U 27. minuti prekrasan udarac Cerovečkog sa 30 metara iz slobodnjaka a Kranjčec je morao paradom čupati loptu iz desnih rašlji u korner. Propustio je Udarnik još jedan treći zicer u 29. minuti kada nije pogodio Grdenić. Na odmor se ipak otišlo sigurnim vodstvom domaćih.

Udarnik-Moslavina (5)
Nakon kanonade udaraca prema Moguljaku u 41. minuti, konačno je sveprisutni Damir Milanović iz okreta pospremio loptu u kut za 2:0. u nastavku u 56. minuti Džaja je u vatru poslao Josipa Grdenića a ovaj je zaobišao vratara i mirno pogodio ne čuvanu mrežu i bilo je 3:0. Za 4:0 u 70 minuti dubinski je uposlen Stjepan Pralas i nakon finog potkopavanja lopta je otišla na željeno mjesto i bilo je konačnih 4:0. Imala je momčad trenera Borisa Perkovića i pomoćnika Jurice Šimira još barem četiri lijepe prilike za pogotke tako da je Moslavina mogla doživjeti još daleko veću kalvariju. Unatoč visokoj pobjedi i mnogobrojnim izrađenim prilikama, čini se da u igri Udarnika ima još prostora za još kvalitetniju prezentaciju a to je bio zaključak i jednog stalnog kibica iz Kurilovca nakon završetka susreta. Već u srijedu igra se 2. kolo prvenstva a Udarnik opet igra doma na SRC Kurilovec. Suparnik će biti Zelina.

 

Udarnik-Moslavina (8)
UDARNIK – MOSLAVINA: 4 – 0
VELIKA GORICA SRC Kurilovvec. Igrano u subotu 27. kolovoza od 17.30. Gledatelja 150. Gledatelja 150. Sudac: Davor Bertol. Pomoćnici: Goran Baršić i Mario Jurašić (svi iz Zagreba). Četvrti sudac: Nikola Šimunović (Velika Gorica). Delegat: Vlado Crnolatac (Petrinja).

 
STRIJELCI: 1:0-Kelava (3), 2:0-Milanović (41), 3:0-Grdenić (56), 4:0-Pralas (70).
UDARNIK: Kranjčec, Milanović, Ladović, Brčić, Zagorec (od 60. Šarić), Kelava (od 60. Pralas), Grdenić (od 64. Matanović), Strunje, Petković, Radoš (od 67. Mihanović), Džaja (od 73. Zlodi).
TRENER: Boris Perković

 
MOSLAVINA: Moguljak, Pazman (od 46. Zvonar), Kraljević, Iljezie (od 46. Zorko), Cerovečki, Oršić (od 60. Šulc), Milinković, Rekavić, Gligić, Korica, Lončarević (od 60. Doqi).
TRENER: Dario Večerić

 
CRVENI KARTON: Marko korica (20-psovanje suca)
IGRAČ UTAKMICE: Damir Milanović

 

galerija fotografija

Udarnik-Moslavina (1)
Udarnik-Moslavina (2)
Udarnik-Moslavina (3)
Udarnik-Moslavina (4)
Udarnik-Moslavina (5)
Udarnik-Moslavina (6)
Udarnik-Moslavina (7)
Udarnik-Moslavina (8)
Udarnik-Moslavina (9)
Udarnik-Moslavina (10)
Udarnik-Moslavina (11)
Udarnik-Moslavina (12)