Prijava

Vaša prijava

Turopoljac vrlo teško do bodova


Na otvaranju sezone u Kuču Turopoljac je 2:1 pobjedio Savu iz Sop Hrušćice. Gosti su poveli u 40. minuti nakon centaršuta s lijeva na drugu gdje je sam kao duh Antonio Štambuk primirio loptu i niskim snažnim udarcem pogodio malu mrežicu u suprotnom kutu.

 

Pred odlazak na odmor u kaznenom prostoru gostiju srušen je Igor Hajduk za kazneni udarac kojeg je odlično pucao Tomislav Jakovljević i bilo je 1:1. U posljednim sekundama prvog poluvremena Josip Dolibašić bez lopte je udario Čabraju i zaradio crveni karton. Gol odluke dogodio se u u 87. minuti. Pomoćni sudac Ante Crnoja signalizirao je glavnom Tomislavu Okroši da je Igor Hajduk opet fauliran za 11 metara a izvođač je opet nepogrešiv bio Tomislav Jakovljević i Turopoljcu su pripala tri boda.

Turopoljac-Sava (9)
Gosti su na kraju bili veoma nezadovoljni suđenjem. Prigovarali su na dosuđene kaznene udarce a i sami su tražili isto u dvije situacije. Ne želimo komentirati suđenje jer u nekim spornim situacijama teško bi se snašao i gospodin Beusan-Oko Sokolovo uz pomoć kamera. To su činjenice kao i da su iz Turopoljca najavili službenu ispriku Savi pa i putem medija zbog nesportskog poteza Josipa Dolibašića u 45. minuti utakmice.

 

 

TUROPOLJAC – SAVA (SH): 2 – 1
KUČE Igralište Turopoljca na Knejama. Igrano u nedjelju 28. kolovoza od 17.30. Gledatelja 50. Sudac: Tomislav Okroša (Dubrava Vrbovečka). Pomoćnici: Elvis Madžar i Ante Crnoja (oba iz Vrbovca). Delegat: Dalibor Meić (Donje Podotočje).

 
STRIJELCI: 0:1-Štambuk (40), 1:1-T. Jakovljević (45-11m), 2:1-T. Jakovljević (87-11m).

 
TUROPOLJAC: Zagorac, A. Dolibašić (od 46. Radulović), T. Jakovljević (od 90. Cavrić), J. Dolibašić, T. Novosel (od 81. Bušić), Šestok, Đurašin, F. Hajduk, Fabijančić, I. Hajduk, Lučić.

TRENER: Vlado Horvat

 
SAVA SOP HRUŠĆICA: Ištvanić, Čabraja (od 46. Dupan), Krapec, Miličević, Filipović, Bandić, Ivandić, Štambuk (od 63. Loborinec), Hrga, Joveš, K. Novosel (od 58. Šuk).
TRENER: Dalibor Vranić

 
CRVENI KARTON: Josip Dolibašić (45-Turopoljac)
IGRAČ UTAKMICE: Tomislav Jakovljević

 

galerija fotografija

Turopoljac-Sava (1)
Turopoljac-Sava (2)
Turopoljac-Sava (3)
Turopoljac-Sava (4)
Turopoljac-Sava (5)
Turopoljac-Sava (6)
Turopoljac-Sava (7)
Turopoljac-Sava (8)
Turopoljac-Sava (9)
Turopoljac-Sava (10)
Turopoljac-Sava (11)