Prijava

Vaša prijava

Od sutra VG Goričanka na usluzi građanima


Završen je novi Komunalni centar i nakon 15 godina podstanarstva, goričke komunalne tvrtke konačno se smještaju pod svoj krov, na jednome mjestu. Od sutra 1.rujna, sve komunalne usluge građani će moći obaviti u novom komunalnom centru VG Goričanka, koji se nalazi na adresi Ljudevita Posavskog 45, u Velikoj Gorici.
 

– S ciljem stvaranja boljeg, produktivnijeg ali i uslužnijeg grada, nastavljamo dobar posao u Velikoj Gorici te smo ostvarili uvjete da komunalna usluga bude pristupačnija, modernija i sustavnija. – ističu iz Grada Velika Gorica.
 

Uređenje novog komunalnog centra i preseljenjem tvrtki učinjen je prvi korak ka kvalitetnijem i boljem komunalnom sustavu u Velikoj Gorici, ali i boljoj usluzi za građane. Trgovačka društva u vlasništvu grada, VG Komunalac, VG Vodoopskrba, VG Čistoća i Gradsko stambeno gospodarstvo od svog osnutka su u unajmljenom prostoru i tijekom deset godina za najam su izdvojila 18,5 milijuna kuna stoga se u ovaj projekt ušlo s osnovnim ciljem da komunalna poduzeća imaju vlastiti prostor.
 

Komunalni centar ne staje na ovome! – poručili su iz Grada. Cilj je potpuna modernizacija sustava te olakšavanje svih usluga grada za građane. U budućnosti će se u novom prostoru smjestiti i Javna vatrogasna postrojba kao i Crveni križ, a od dodatnih sadržaja Centar će imati bankarske usluge i ugostiteljstvo.

VG Goričanka informacije