Prijava

Vaša prijava

Vrh Narodne koalicije u Gorici održao skup i podržao kandidate VI izborne jedinice


Čelni ljudi Narodne koalicije, Zoran Milanović, Ivan Vrdoljak i Silvano Hrelja, danas su posjetili Veliku Goricu gdje su još jednom predstavili svoje kandidate za VI izbornu jedinicu.

 

“Bombardiraju nas plakatima o vjerodostojnosti. Pitam se gdje im je bila vjerodostojnost u Saboru kada su htjeli progurati Zakon o zdravstvenoj zaštiti koji bi ozakonio amerikanizaciju zdravstva u Hrvatskoj. Danas HDZ, pa i Most, kažu da nisu za to, a zaboravili su da su htjeli progurati Zakon zbog kojeg bi plaćali zdravstvenu zaštitu, plaćali bi hitnu pomoć, povećali bi doprinos za zdravstveno osiguranje. Građani Republike Hrvatske 11. rujna imat će dužnost, pravo, ali i obavezu da biraju siguran smjer, sigurnu budućnost, siguran rad, sigurno zapošljavanje”, rekao je nositelj liste za VI izbornu jedinicu Mirando Mrsić.

 

SDP (6)

 

Ivan Vrdoljak komentirao je i rast BDP-a od 2,8 posto koji je, kako je rekao, zasluga Milanovićeve vlade, a osvrnuo se i na HDZ: “Sva sreća da su prekratko sada trajali. Trajali su onoliko koliko zaslužuju i trajali su onoliko koliko su vjerodostojni. Da li vjerodostojni u modernom domoljublju? Da li to HDZ-u svaki puta znači da moraju pokrasti, da li to svaki put njihovim partnerima znači da moraju biti inertni na njihovo ponašanja i da li traže vjerodostojnost u tome da idemo treći put na izbore? Ne, nećemo ići treći put na izbore. Pobijedit ćemo.”

 

SDP (7)

 

Predsjednik SDP-a Zoran Milanović pohvalio se gospodarskim rastom i socijalnim mjerama koje je provela njegova Vlada.

 

“Želimo stabilnost, kraj eksperimenta u koji su neki možda ušli i s dobrim namjerama, ali poslovica kaže da je katkad ‘put do pakla popločen dobrim namjerama‘. Pusti mi dobre namjere, pusti mi poštovanje u odnosima s drugim državama, ne treba mi ničije poštovanje kada su u pitanju hrvatski nacionalni interesi. Trebaju mi jasni ciljevi i kako da ih ostvarimo”, poručio je Milanović iz Gorice i dodao: “Mi nismo loši, konkurencija nažalost nije dobra. To nije alternativa, to nije vjerodostojno i to nije novi HDZ, to su stari likovi koji se već desetljećima vuku kroz politiku.”

 

SDP (4)