Prijava

Vaša prijava

Vozači oprez! Od ponedjeljka na cesti 730 prvašića


Policajci Policijske postaje Velika Gorica u rujnu će provoditi akciju “Poštujte naše znakove” u kojoj će nadzirati promet, a posebno će kontrolirati brzinu i nepropisno parkiranje oko goričkih osnovnih škola. Cilj ove nacionalne kampanje, u kojoj sudjeluje i gorička policija, je zaštita djece u prometu povodom početka nove školske godine. U akciji će sudjelovati i sami školarci tako što će uzornim vozačima dijeliti prikladne poklone.

 

“Tijekom kolovoza policajci su obišli zone svih osnovnih škola, a utvrdili su kako nema nedostataka u prometnoj signalizaciji. Svim učenicima prvih razreda osnovnih škola policajci će održati predavanje o sigurnom sudjelovanju u prometu s aspekta pješaka te će im podijeliti prigodne darove”, kažu iz goričke policije.

 

Također, policija je izvijestila kako u prvih osam mjeseci ove godine na goričkom području nije bilo poginule djece, dok ih je šestero bilo lakše ozlijeđeno. Od toga je četvero bilo putnika u automobilu, dok su dva ozlijeđena djeteta bila pješaci.