Prijava

Vaša prijava

Podjela bodova u Gradićima


U turopoljskom derbiju MŽNL-e domaćin Gradići i buševski Polet podijelili su bodove. Igrači gostiju odigrali su dobru utakmicu, a po viđenom na terenu zaslužili su pobjedu. Dva ključna događaja koja su se zbila na dvoboju ovih suparnika su isključenje Matušina i promašeni kazneni udarac Sučića. Momčad trenera Tomčića gotovo cijelu drugu dionicu odigrala je sa igračem manje u polju jer nepromišljeno negodovanje mladog Matušina prema sucu utakmice koji nije bio na nivou zbog psovanja je nedopustivo. Polet je najbliže pobjedi bio u 84. minuti kada u šesnaestercu golman domaćih Kovačić poteže za dres u prilici Klasnića. Udarac sa bijele točke izveo je kapetan Sučić, Kovačića je poslao u jedan kut, a njegova lopta završila je u suprotnom, ali na prečki. Gradići bi trebali biti zadovoljni rezultatom s obzirom na to da su gosti bili bliži pobjedi.

 

gradici polet 4

 

GRADIĆI – POLET (B) 0:0

GRADIĆI. Igralište Gradića. Gledatelja 100.
Sudac: Kos (Kutina). Pomoćnici: Jušić (Kutina) i Kukurić (Sisak).

 

 

GRADIĆI: Kovačić, Butković, Maslač, Cindrić, Budimir, Bogović, Furić (od 61. Fridrih), Šimunović, Bogović, Župetić, Ekollo. TRENER: Željko Pavković.

 

 

POLET (B): Bradić, Petrlin (od 68. Barišić), M. Tičarić, F. Sovina, Stuparić, Klasnić (od 89. Robić), Župetić (od 58. Blažinić), Fernček (od 89. Brajković), Matušin, Sučić, Pejak. TRENER: Zoran Tomčić.

 

 

ŽUTI KARTONI: Sovina (42. min), Kovačić (84. min).
CRVENI KARTON: Matušin (54. min – psovanje suca)

 

galerija fotografija

gradici polet 1
gradici polet 2
gradici polet 3
gradici polet 4
gradici polet 5