Prijava

Vaša prijava

Pokemon manija zahvatila i mlade HNS-a


U sklopu ljetne kampanje „Pazi da se ne opečeš“, mladi HNS-a pozivaju sve ljubitelje Pokemona da im se pridruže u otkrivanju najboljih PokemonGO spotova s aktiviranim “lure modulima”. „Lurevi“ su aktivirani svaki dan od 19.00-20.00 sati u Gradu Zagrebu i to na Zrinjevcu, Jarunu, Bundeku i Trgu bana Josipa Jelačića te u Velikoj Gorici na Trgu Stjepana Radića i parku Franje Tuđmana.
 
Ističu kako su kroz popularan „lov na Pokemone“ željeli unijeti osvježenje u svoje uobičajene aktivnosti te se na taj način približiti mlađim generacijama, ali i svima ostalima koje je zahvatila nezaobilazna Pokemon manija.
 
“Mladi u svojoj kampanji žele ukazati na probleme svoje populacije te žele istaknuti ulogu koju imaju u odlučivanju i određivanju smjera budućnosti Hrvatske. Svoju ljetnu kampanju provode tradicionalno, već šestu godinu zaredom, a ove sezone su već obišli Dalmaciju, Primorje i sjever Hrvatske. U narednim danima posjetit će Slavoniju i Baranju te Grad Zagreb i Zagrebačku županiju”, kažu iz HNS-a napominjući kako je izuzetno bitan oprez prilikom igranja, kako ne bi ugrozili vlastiti i tuđi život.

Galerija fotografija: