Prijava

Vaša prijava

FOTO Velikogorički prvašići krenuli u novu životnu avanturu


Prvi je dan školske godine, gotovo tri mjeseca ljetnih praznika za mnoge školarce, ali i njihove roditelje gotovo su proletjela. A kako je tek proletjelo vrijeme vrtića i male škole za 773 velikogoričkih prvašića danas se moglo vidjeti u osnovnim školama u gradu i okolici.
 
I čelni čovjek Grada, Dražen Barišić, u pratnji pročelnika Upravnog odjela za predškolski odgoj, školstvo i šport Krešimira Ačkara, posjetio je danas prvašiće i to u Vukovini, ali i one u školi u Novom Čiču, te im poželio sretnu i uspješnu školsku godinu.
 
Za školu u Novom Čiču ovo je druga generacija prvašića, a dobrodošlicu su im osim gradonačelnika i ravnateljice Sanje Povoljnjak poželjeli njihovi godinu dana stariji prijatelji pripremivši im kratku priredbu nakon koje su zajedno sa svojim učiteljicama krenuli put svojih razreda. Koliko su bili vidno uzbuđeni, pokazao je dječak koji je upitao gradonačelnika Barišića, ali i sve prisutne gdje je njegov ormarić.
 
Ono što je oduševilo roditelje goričkih osnovnoškolaca zasigurno je činjenica da ove školske godine nisu imali financijski izdatak za udžbenike koje je Grad financirao s 3 milijuna kuna iz svog proračuna.
 
Galerija fotografija: