Prijava

Vaša prijava

Pobjeda Dinamo Hidrela za vodeću poziciju na tablici


U 7. kolu prve Županijske lige nogometaši Dinamo Hidrela ugostili su dosad neporaženu Rugvicu. Na tribinama i oko terena okupilo se oko 200 gledatelja koji nisu pretjerano uživali u dobroj i lijepoj utakmici, što je i razumljivo zbog velike nervoze na terenu  i tribinama. Bezbroj prekršaja kako s jedne tako i s druge strane činili su utakmicu nervoznom gdje je glavni sudac Okroša imao je pune ruke posla.

Jedini pogodak na utakmici postigao je u drugoj minuti susreta prošlogodišnji najbolji strijelac Turopolja, Vedran Novosel koji je uzeo i epitet najboljeg igrača utakmice. Po završetku susreta došlo je do naguravanja među igračima gdje su treneri i jedne i druge momčadi uspjeli smiriti situaciju i razdvojiti igrače, a domaći navijači su napravili veliko slavlje uz paljenje bengalki kakvo se baš i ne viđa na nižerazednim utakmicama.

 

MŽNL Središte

DINAMO HIDREL – RUGVICA 1:0 (1:0)

 

ŠRC ČIČE, gledatelja: 200; glavni sudac: Okroša Tomislav (Zagreb);  pomoćnici: Hendak Nenad (Vrbovec), Pankretić Zlatko (Vrbovec); delegat: Bugarinović Miroslav (Križ)

 

STRIJELCI: 1:0 Novosel (2)

 

DINAMO HIDREL: Šimić, Sabljak, Sabljo (od 59. Kučan), Šantek (od 86. Slivak), Novosel (od 90. Risonjić), Gmižić (od 80. Hrkovac), Rus, Pudić, Đuksi, Belanović (od 68. Hrgović), Vukadin
Trener: Stiven Žitnik

 

RUGVICA: Matijević, Mujčić, Delač (od 77. Noršić) Barbarić, Stanić (od 72. Marić), Remenar, Rašić, Fišter, Salatović, Juroš
Trener: Matej Golubić

 

Igrač utakmice: Vedran Novosel

 

galerija fotografija:

 

dinamo-hidrel-rugvica-1
dinamo-hidrel-rugvica-2
dinamo-hidrel-rugvica-3
dinamo-hidrel-rugvica-4
dinamo-hidrel-rugvica-5
dinamo-hidrel-rugvica-6
dinamo-hidrel-rugvica-7
dinamo-hidrel-rugvica-8
dinamo-hidrel-rugvica-9
dinamo-hidrel-rugvica-10
dinamo-hidrel-rugvica-11
dinamo-hidrel-rugvica-12
dinamo-hidrel-rugvica-13
dinamo-hidrel-rugvica-14
dinamo-hidrel-rugvica-19