Prijava

Vaša prijava

Unikomerc automobili predstavili novi Suzuki kojem ćete teško odoljeti


Unikomerc automobili iz Velike Gorice jučer su bili domaćin Dana otvorenih vrata, točnije  „Suzuki festivala“ koji se odvijao na njihovoj dobro znanoj lokaciji u Zagrebačkoj 115.
 
 Posjetitelji su mogli razgledati modele Suzukija koji su u ponudi, a poseban naglasak stavljen je na redizajnirani S-Cross, model za koji direktor Unikomerc automobila Ivan Milek kaže kako je „nasljednik modela koji je u ponudi još od 2013. godine. Prodaja je krenula prije desetak dana, glavni cilj je  ispromovirati upravo taj redizajnirani model, čiji se sam redizajn odnosi  na prednji kraj koji je znatno izmijenjen, te ostavlja puno boli vizualni dojam.“

 

Suzuki festival, Ivan Milek

 

SX4 S-Cross predstavlja vrhunac Suzukijeve ponude. Sprijeda se ističu dominantna maska i moderna svjetla, a sportske linije protežu se do stražnjeg dijela s novim LED svjetlima. SX4 S-Cross je dug točno 430 cm s međuosovinskim razmakom od 260 cm što mu omogućuje najveću ponudu prostora u klasi, a njegov pogon na sve kotače 4WD s tehnologijom All Grip omogućuje mu sigurnu i bezbrižnu vožnju u svim vremenskim uvjetima, kao i izlete izvan asfalta.

 

Posjetitelji su mogli i na probnu vožnju sa spomenutim modelom, i redom su se s istih vraćali puni riječi hvale, sa zaključcima kako je automobil za cijenu koja se za njega traži doista izvrstan. Komentari su i da odlično leži na cesti, te da je to jedan pravi prostrani obiteljski automobil za kojeg bi se svakako trebalo odlučiti ako ste u potrazi za novim automobilom. A oni koji su se jučer odlučili za kupnju automobila mogli su iskoristiti i brojne popuste i pogodnosti koje su im omogućili Unikomerc automobili i njihovi poslovni partneri.

 

Suzuki festival

 

SX4 S-Cross jučer je isprobala i Petra koja je sa sestrom krenula na ručak, a na kraju su završile u kupovini automobila. „Uživam u ovoj vožnji, ovaj automobil odlično leži na cesti, a to mi je baš potrebno jer često putujem na duže realcije. Ugodno je sjedalo, lijep dizajn, čini mi se da ovom modelu ništa ne nedostaje, doista je maksimalno opremljen.“ – rekla je Petra s kojom se provozala i ekipa City radija.

 

Kako se uvijek govori da su muškarci bolji vozači i bolje se razumiju u automobile, odlučili smo to i sami procijeniti, pa nas je na svoju probnu vožnju poveo i Zoran, ali i njegovo mišljenje poklapa se sa Petrom.

 

„Za ovu cijenu dobiti ovakav luksuz na cesti, s ovako malom potrošnjom, doista  se isplati doći i kupiti. Komfor, osjećaj sigurnosti, ovaj model bih svima preporučio. Unutrašnjost, prostranost, nemam zamjerke baš na ništa.“ – poručuje Zoran.

 

Suzuki festival

 

Također, u sklopu „Suzuki festivala“  bila je tu i nagradna igra za posjetitelje, druženje ljubitelja Suzukija i onih koji će to tek postati uz odličnu gastronomsku ponudu, i tamburaški sastav „Gazde“ kao glazbene goste dana. “Gazde” su prisutnima priuštili tri sata vrhunske glazbe, a u pauzi su i sami razgledali modele u ponudi. „Nemamo nijedan Suzuki, ali nakon ovog danas ćemo razmisliti o tome, svi imamo dosta klinaca i baš mi nam jedan ovakav automobil dobro došao.“ – rekao je Marko Bujanović.

 

GAZDE

 

Odrađeno je jučer jako puno probnih vožnji, organizatori su zadovoljni  odazivom, a prodano je i nekoliko automobila.

 
Galerija fotografija: