Prijava

Vaša prijava

Uređuje se parking i novo igralište


Nastavlja se uređenje novog sportsko rekreacijskog centra u Velikoj Gorici! Naime kod nove sportske dvorane u tijeku su radovi na izgradnji vanjskog igrališta i parkirališta.

Igralište će biti veličine 19 x 38 metara, a namijenjeno za rukomet i/ili mali nogomet. Što se tiče parkirališta, ono će biti površine 1 400 metara kvadratnih sa 34 parkirališnih mjesta te tri mjesta za invalide. „Bit će to jedan od najmodernijih objekata, sa svim ogradama, rasvjetama, signalizacijom i hortikulturom – istaknuo je gradonačelnik Dražen Barišić. A u cilju novog prilaza dvorani, uskoro će se početi i sa sanacijom Rakarske ulice sa obje strane.

Radovi tu ne staju! U planu je i uređenje okolnih zemljišta, točnije izgradnja novih vanjskih igrališta za košarku ili neke druge sportove. Nakon toga planira se ono što bi bila „kruna“ sporta u Velikoj Gorici, a to je atletika i plivanje, odnosno bazen.

Planirani završetak radova na uređenju parkirališta i vanjskog igrališta, prema dinamičkom planu je 5.studeni, a vrijednost radova iznosi 1.569.960, 19 kuna. 

parking2


Besplatno naučite kontrolirati vlastito ponašanje

Vatrogasna vježba Donjeg Turopolja