Prijava

Vaša prijava

Gorica II očekivano sigurno dobila Lukavec


Lukavec će bodove za bijeg iz zone ispadanja očekivano morati potražiti negdje drugdje jer druga a vrlo mlada momčad drugoligaša Gorice nije imala milosti ni razumjevanja za brige susjeda. Mladići trenera Perice Vidaka krenuli su od prvog zvižduka vrlo dobrog arbitra Marka Čužiča odlučno i okomito što prije zabiti. Nakon nekoliko neiskorištenih dobrih situacija, u 7. minuti Tadić je lijepo asistirao a za 1:0 zabio je na subotnjoj jutarnjoj matineje najbolji na terenu Josip Lučić. Raspoloženi Lučić zaslužan je i za 2:0 jer je u 20. minuti izborio kazneni udarac kojeg je sigurno realizirao Luka Sedlaček.

 

gorica-2-lukavec-10

 

Sedam minuta potom lijepu kombinaciju složili su Tadić, Sedlaček i strijelac Ladislav Roginić za 3:0. Već na poluvremenu strateg Gorice Vidak napravio je dvije rošade poslavši u igru Šoštareca i Desputa a u igri se to nije osjetilo jer su mlade nade drugoligaša i dalje dirigirale događanja na terenu. U 52. minuti možda i najljepši pogodak na utakmici. Petar Lucijan Čurek imao je loptu sasvim desno uz aut liniju 40-tak metara od vrlo dobrog vratara Lukavca Miroslava Pavišića i svi su očekivali ubačaj pa vjerojatno i gostujući iskusni čuvar mreže. Da li je Čurek vidio izlazak golmana na centaršut ili ne, zna samo on, ali super precizno upućena lopta završila je u suprotnom kutu ispod grede neuhvatljiva za iznenađenog Pavišića i bilo je 4:0. Kažu da Vidakovi mladići obično imaju pokoju minutu praznog hoda (ipak je mladost u pitanju) pa tradiciju nisu iznevjerili ni kontra Lukavca.

 

gorica-2-lukavec-7

 

U 64. minuti vratar Kamenjašević platio je danak dekoncentraciji a i ubačaj Valentina Borkovića nije bio loš, dapače. Činjenica, lopta se odbila a Antonio Hajduk je pospremio na pravo mjesto za 4:1. Još se trener Vidak nije prestao ni ljutiti a nakon nesporazuma njegovog dvojca u obrani dobro je reagirao i Ante Kozina i 4:2 za Goricu više nije izgledalo dobro. Ipak, mladića iz Velike Gorice su dodali gas i ubrzo popravili uprskano. Najprije je u 76. minuti Marko Puškarić izbjegao međusobni sudar dvojice suparnika i pobjegao kao brzi vlak s centra i bez problema zabio. Konačnih 6:2 djelo je Lučića koji je zaradio slobodnjak na 20 metara i Domagoja Desputa koji je u stilu negdašnjeg velikog majstora Dinama Rudija Belina rezanom i fino plasiranom loptom pogodio tako da se Pavišić gotovo nije ni pomaknuo. Prekrasno, kao i gol Čureka!

 

 

GORICA II – LUKAVEC: 6 – 2
VELIKA MLAKA SRC Velika Mlaka. Igrano 15.10.2016. od 10 sati. Gledatelja 50. Sudac: Marko Čužić (Velika Gorica). Pomoćnici: Ivan Marinčević (Mičevec) i Matija Rožić (Velika Gorica). Delegat: Tomislav Jurić (Nova Kapela).

 
STRIJELCI: 1:0-Lučić (7), 2:0-Sedlaček (20-11m), 3:0-Roginić (27), 4:0-Čurek (52), 4:1-Hajduk (64), 4:2-Kozina (68), 5:2-Puškarič (76), 6:2-Desput (84).

 
GORICA: Kamenjašević-Čurek (od 66. Matić), Krizmanić (od 46. Šoštarec), Rajić, Čolić-Tadić, Povoljnjak (od 66. Ilić)-H. Humeljak (od 46. Desput), Lučić, Sedlaček-Roginić (od 59. Puškarić).
TRENER: Perica Vidak

 
LUKAVEC: Janus-Huzjak, Grdenić, V. Borković-Hladni, Kozina, Aluga (od 22. Pavišić), Mešić-Hajduk, A. Humeljak (od 79. L. Borković)-Augustić.
TRENER: Ivica Senzen

 
IGRAČ UTAKMICE: Josip Lučić

 

galerija fotografija