Prijava

Vaša prijava

FOTO Goričkim ulicama, 24. listopada 2016.


Svakako koristimo dobro vrijeme, u Velikoj Gorici na sreću ima dosta sadržaja, pogotovo za djecu. Imam dijete i vrtićkog i osnovnoškolskog uzrasta tako da mi Park dr. Franje Tuđmana jako odgovara. Koristim svaku toplu zraku sunca da budem ovdje. Danas je osobito jedan idealan jesenski dan za uživanje.

 

Ispričala nam je to Ana Mrakovčić, koja se nakon posla došla relaksirati u fitness parku, zajedno s prijateljicama Josipom Umičević i Andrijanom Cigetić.

 

gorickim-ulicama-listopad-2016-8

 

„Naša djeca idu zajedno u školu, a prijatelji su još od vrtićkih dana. Ovo mjestu je dušu dalo za rekreaciju, odmor i opuštanje. Pogotovo danas jer je sunčan i topao dan“, kaže Josipa, dok je Adrijana uživala na suncu.

 

„Ovdje smo svaki dan. Uzmemo klince iz vrtića i škole, dođemo tu i uživamo. Prekrasno je, stvarno nigdje nam nije lijepo kao ovdje u goričkom parku“, dodala je Adrijana.

 

gorickim-ulicama-listopad-2016-10

 

Obitelj Gmižić stigla je kod sunčanog sata, kako bi za promjenu, točno vrijeme doznali od sunca. Najviše znatiželjan bio je jedno i pol godišnji Patrik.

 

„Izašla sam sa suprugom i djetetom uloviti koju poslijepodnevnu zraku sunca i otkriti kako radi ovaj sunčani sat. Bilo bi mi žao da se naoblači i zahladi, a da danas ne iskoristimo ovo krasno vrijeme“, kazala je Iva. Njezin suprug Darko ističe kako rijetko koji grad u svom središtu ima ovakvu oazu.

 

„Poručio bih svima da uživaju na svježem zraku i na suncu, osobito nakon posla, poput nas. Ovdje je park, fontana, ma jedna prekrasna oaza“, napomenuo je Darko Gmižić.

 

Galerija fotografija:

 


Natjecanje iz krosa