Prijava

Vaša prijava

FOTO Ovo su dva različita Turopoljca, ali razmišljaju i izgledaju potpuno isto


Sviđaju im se iste djevojke, vole jednaku hranu, slušaju istu glazbu, nose istu odjeću. Trebali li, međutim, išta više reći od toga da potpuno jednako razmišljaju. Oni se zovu Josip i Juraj Cviček, rođeni su 11. ožujka 1991. godine, u razmaku od samo pet minuta. Teško ih razlikuju čak i oni koji su im jako bliski. Kada Josipova djevojka stane ispred njega i brata, često ne zna koji je od ta dva blizanca njezin dečko.

 

braća blizanci

 

Stalno nas brkaju, ja sam Josip, on je Juraj, pa onda sam ja Juraj, a moj brat Josip. Moja je cura tako jednom prilikom skoro poljubila Juru. To nam je već postalo normalno da ljudi ne znaju tko je tko. Mi kad se pogledamo u ogledalo, mi si isti nismo“, pričaju nam Josip i Juraj, s kojima smo razgovarali na jednom njihovom nastupu u Folklornom ansamblu Turopolje.

 

Osim što obožavaju folklor od malih nogu, izabrali su, očekivano i jednako zanimanje. Završili su za stolara, a zatim pronašli posao u struci. Vjerovali ili ne, zaposlili su se čak i kod istog poslodavca. Rade tako na poslovima  održavanja u bolnici Rebro.

 

Tko prvi, njegova djevojka

 

Na pitanje kako su reagirali nakon što im se svidjela ista djevojka, braća blizanci su odgovorili:

 

„Na početku je to stvarno bio problem, ali smo ga riješili nakon zajedničkog dogovora – tko prvi njegova djevojka!

 

braća blizanci